Söndag

Älskade söndag idag igen då. Och jag började dagen som på bilden, med kaffe och serier.

Nu ikväll var hela familjen (minus Oscar) och plus Emelie på bio. Så "Hypnotisören" och den var bra men tyvärr under förväntningarna. Men mysig kväll ändå :)

Nu ska jag läsa en stund och sedan sova så jag orkar jobba imorgon. Har lite målsättning för imorgon också som ska avklaras. Ska nog gå bra! Kram och godnatt!


Värsta skräcken

Okej, min "fantastiskt fina" Erik är ju i Barcelona med sin snygga pojkvän och ja, självklart tänker man att han borde sakna mig, men då skickar han istället en skräck-bild på en grotesk och skräckinjagande haj! HATAR hajar, HATAR. Finns inget som skrämmer mig mer. Det är hajar och vatten. Fyfan.

Fin vän alltså.


Rosa Bandet 2012


Köpte årets Rosa Band häromdagen också. Kändes fint och bra i hjärtat. Dessutom är det väldigt fint. Sitter perfekt på vinter-jackan.

Krävs så lite för att göra lite skillnad liksom.



Veckans inspiration

Skrev nytt på min inspirations-tavla igårkväll, och ja, som ni ser så är den där akilleshälen ganska rejäl. haha, typ minst 2 serier varje dag... herregud. Mitt liv känns helt plötsligt så otroooligt inspirerande i sig självt. 

Så nu vet ni, eftersom ni undrade, vilka serier som jag inte kan vara utan. 

"Walking Dead" & "Vampire Diaries" vinner dock. De är mina största lyckostunder. Nästan mest "Walking Dead" (ooh, herregud. Skrev jag det. Förlåt TVD, menade det inte.) Men är liksom ingen serie som är lika spännande, lika rå och lika FANTASTISK som WD. Okej, jag använder förkortningar och jag pratar om serierna som om de vore mina barn. Stopp. Nu ska jag kolla på Beauty and the beast och dricka kaffe.




Serier i mitt obalanserade lilla hjärta.

Detta är vad jag har gjort när jag inte jobbat och inte umgåtts med mina bästa. Kollat ikapp serier, kollat på nya premiäravsnitt och bara myst med mina fina vänner i mina favorit-serier. haha. Det är min akilleshäl, att jag fastnar för ALLA serier. 







Dåliga ursäkter


Jag säger som William Spetz - "Livet kom emellan!"... 

Ne, jag skulle kunna komma med massor av dåliga ursäkter här till dålig uppdatering, men sanningen är mycket jobb och en trött och lite lat Linn som försöker få sitt liv i balans. Det där med att få livet i balans är fanimig lättare sagt än gjort. Men jag ska fixa det iallafall.... Det svåraste med det är, i den fula ärlighetens namn, att lära sig prioritera sig själv och sina egna känslor. 

Anyway (älskar att blanda in engelska ord, låter mer "laid off" liksom. Eller något, haha. Vad töntigt det lät när jag "sade" det högt)... Jag har iallafall börjat läsa i boken nedan, som jag lånat av Emelie. Så mycket fint och sant som står i den. Saker man redan vet, men som verkligen behöver upprepas ofta. Ska ta mig igenom den iallafall, lite "må-bra"-litteratur liksom.



TVD-nörden inom mig...

...vill bara sova nu så det kan bli morgon så jag kan ladda ner (låååna) första avsnittet på säsong 4 av The Vampire Diaries!!! Ååh, lyckan - äntligen! Stolt nörd här ja...

Och sorry för katastrof-uppdatering för er stackare som varit utan min inlägg. Hoppas ni lever ändå. Blir såhär när jag jobbar hela veckorna från morgon till kväll, men nej, sluta med ursäkterna. Bättring kommer!

Nu ska jag drömma om Michael Trevino... naken. Ja, så gammal är jag.


Marc St. James

För att Michael Urie har gjort min kväll än en gång. Alltså, inga ord behövs...


  





 
 




Ensam-lördagskväll

Jobbat hela dagen idag, och har mått sådär. Huvudvärk, trött och magont... så efter jobbet köpte jag med mig Ben&Jerry hem, gjorde en stor kopp kaffe och sedan dess har jag suttit här i soffan och kollat "Ugly Betty". Inte så många avsnitt kvar nu, ångest! 

Kan det vara en av de absolut jobbigaste känslorna? När en serie man tycker om i hjärtat liksom bara tar slut. Som om alla mina vänner där på skärmen liksom bara överger mig, för något bättre, någon viktigare. Som om mitt liv stannar upp medan deras går vidare, utan mig... 

Okej. Så känns det. Påminnelse till mig själv för kvällen får alltså bli att försöka hitta en annan mening med livet än serier och försöka inse att Michael Urie aldrig kommer blir min bästa vän. 

Det där sista faktumet tänkte jag nog dock ignorera ett litet tag till och förtsätta drömma om genom "Partners". ehe. 


Trött tjej! Godnatt.








Familjemiddag

Igårkväll var ju, som sagt, hela min familj hemma hos mig på middag. Maten blev fantastisk, så klart(!!!), och mamma och pappa berättade om kryssningen i Caribbean och vi spelade sällskapsspel. Vi spelar nästa alltid sällskapsspel, det är något jag älskar med oss! När vi väl umgås så gör vi verkligen det till fullo, så har det alltid varit, sällskapsspel, skratt och annat familjemys. Finns heller ingen grupp människor som jag någonsin träffat som har sämre humor än min familj samlad. Det är, om möjligt, ännu underbarare!

Och jag fick pussa på min älskade Flora igen. åh.







Maria Mena

Sitter här i soffan, med Maria Mena i högtalarna och ett glas rött i handen. Ska började förbereda för middagen ikväll. Familjen kommer på besök, mysigt!

Har träffat fina Lizzy idag också. Fikat, pratat och gått en sväng på stan. Mysigt :)



Kanelbullens Dag

Kanelbullens dag var det igår ja. Så efter jobbet kilade jag iväg till "Tant Grön" och köpte med mig deras GUDOMLIGA kanelbullar! Vill inte ens veta hur mycket smör det är i dom, så saftiga! åh. Nu dreglar jag typ igen...

Anyway, Emelie kom hit efter att hon hade slutat, så jag hade förberett god middag med vatten i vinglas (lyx!!) och tända ljus. Det var hon värd, massa uppskattning! Sedan åt vi såklart bullarna och tittade på senaste "New Girl" och skrattade högt, högre och högst! KÄRLEK!

Vi börjde också titta på en ny serie, som var fantastiskt bra! "Partners", så nu har vi 2 serier att se på . Herregudars vilka fina traditioner vi trollar fram jag och min fina vän. 


Och hur fan "pratar" jag? "Herregudars"?? jaja....







Pojkbands-kärlek.


Dagens erkännande: När jag är på riktigt toppen-humör så lyssnar jag ibland på "Westlife - Greatest Hits" på hög volym! ... och jag kan alla texter utantill. Så nu vet inte, no more needing to feel ashamed! 

Så detta är vad jag gör ikväll, också fixar jag om lite i mitt badrum. Och dricker rödvin. Alltså, detta rödvinet, så gott.




Take a smile

Denna finurliga lilla lappen sitter på toalettdörren på jobbet! Och varje gång jag ser den så blir jag glad. Haha

Så fint tänkt liksom, att någon faktiskt tagit sig tiden att göra den och sätta upp den. Mer sådana fina idéer i vardagen tack!




Once Upon a Time

Jobbade över till 21 på jobbet idag, så var hemma sent nu. Blev massor av mat (åt ingen lunch, jävligt korkat!!!) och säsongspremiär-avsnittet av "Once upon a time". Ååh, äntligen har jag sett det! Mysigaste serien.

Nu ska jag sova. Ligger på spikmattan just nu och göttar mig, skönt för ryggen! Godnatt.


Jävligt snygg onsdag

Vissa dagar blir det liksom bara rätt när man gör iordning sig och väljer kläder. Typ som idag. För jag är så jävla snygg idag, om jag får säga det själv. Och det får jag ;)

Snygg onsdag alltså, och hoppas ni mår lika bra som jag gör idag <3


Ron Pope

Detta albumet förgyller min kväll. Fin musik och jag skriver. Jag trivs så fantastiskt bra när jag hittar humöret till att skriva. Blir så bra då. 

Ron Pope – The New England Sessions


Nu borde jag försöka sova. Godnatt. 

niotillfem

Läste en krönika av Sandra Beijer (niotillfem) i "Sofis Mode" när jag åt lunch på jobbet häromdagen. Har den på kylskåpet, men orkar inte alls resa mig från soffan just nu och hämta den och fota, men jag hittade den nu på Sandras blogg, så lägger upp en bild här. Vet inte om ni orkar läsa den lilla texten, men om ni kan det så ge den 2 minuter av ert liv. För den är så bra skriven. Och ja, den värkte, men jag tyckte om den.





En gång i tiden kände jag en sådan tjej. Detta är ingenting som jag någonsin skulle skämmas för, överhuvudtaget. Det har haft en stor del i hur stark jag blivit, så även om det har gjort så inihelvetes jävla ont så många gånger, skulle jag inte ändra en sekund av det. Och det finns ingenting skämmigt med att stöta på hinder i livet, alla erfarenheter, onda som goda, formar dig, varje dag. Och när jag ser det på det sättet så blir det vackert på något sätt. 




Kärleken till en griffel-tavla.

Och ja, här har ni inköp nr 2 idag! En annorlunda och helt fantastiskt fin griffel-tavla/plåtbricka. Ännu ett "ååh" på det alltså!

Här ska jag skriva precis vad jag känner för, vad som inspirerar mig eller bara helt enkelt får mig att le för stunden. Nu pryder veckans inspirationer brickan, Emelie hjälpte mig skriva så fint och jag har pysslat med fina bilder. Så ja, alltså veckans inspirationer är höstmode, London och Regn. Regn var väl ingen surprise, alltid inspirerande i min värld, men ja, höstmodet ligger mig varmt om hjärtat just nu. Vet inte om det är för mitt jobb eller om jag helt plötsligt har funnit min mode-gen någonstans långt inne i kroppen... eller så är det bara så enkelt att modet just nu, MITT mode (för ja, jag tycker inte att mode och trender är samma sak. Mode är liksom mer, det är till för att formas utefter din egen person, om ni fattar vad jag menar. Medan trender känns mer fastspikat. Så tolkar jag det ja!)... anyway - ja, modet just nu är så jävla snyggt och det finns så mycket färger, toppar, kjolar, byxor, skor och så mycket detlajer som jag bara älskar! 

Och ja, London. Alltid en fin stad, men fick vara en inspiration till att våga göra nya saker också. Behöver inte betyda något i nuläget, men vem vet. Varför inte? Och nu fattar ni ingenting, och det var inte meningen heller.




Kärleken till en lampa.


Kärleken man kan känna till en inredningsdetalj alltså, en grön lampa. Den är vacker den kärleken. 
åh, är kär.


En ny och fin inredningsdetalj till min älskade lägenhet kan verkligen göra mig såå lycklig.



Restaurang-surprise!

Som sagt, jag och Erik åkte spontant till Kungsbacka och åt på restaurangen där Erik F jobbar. Överraskning, och fantastiskt god mat och såklart - snyggaste servitören!

Matkoma nu ja. Och alltså, dessa männen i mitt liv. Så fina så mitt hjärta typ slår dubbla slag när jag tänker på det. Åh ♥














Göteborg med mina favorit-Erikar

Trotsade regnet i Borås imorse och åkte till GBG och hälsade på mina älskade Erikar. Vi åt god lunch, fikade och sedan gick jag och Erik nr 1 i mitt liv (haha, jävligt irriterande att de heter samma ja!) på shopping-runda. Köpt så fina saker, får visa imorgon eller något! :)

Nu är jag och Erik spontana och påväg till Kungsbacka för att äta god mat på restaurangen som Erik nr2 jobbar på... Tycker om spontana beslut, precis vad jag behöver nu <3


Nytvättade lakan är kärlek ♥

Bytt lakan i sängen, duschat, skrubbat och smörjt in kroppen OCH klätt på mig min favorit-sovtröja. Nu ska här sovas kärleksfull sömn.

Godnatt.


Raggsockar

Hade förresten raggsockar i mina fina röda boots idag. Finns det något som skriker mer "höst" än raggsockar? ÄLSKAR det!


Musikalkvällstradition

Jag och Emelie spenderade söndagskvällen som vanligt, med musikal och mat. Blev "Mamma Mia" denna gången, och gudars vad jag älskar denna traditionen! Mer musikaler till folket tack!

Och jag har världen vackraste bästa vän ska tilläggas.