Jobb jobb jobb

Som på bilden nedan har typ vareviga morgon sett ut de senaste 2 veckorna, promenad till jobbet. Eller alltså, har väl bytt kläder någon gång och så, kanske, men annars.

Har jobbat typ 90 timmar och till och med lite till de senaste två veckorna. Så är något sliten nu, och har verkligen inte haft en sekund över till att skriva något fint här. Tråkigt, men så är det. Men kul har jag iallafall på jobbet, trots tröttheten, DET är ett bra jobb det. 

Ska iväg och jobba sista dagen nu, sedan julledigt i två dagar! Ååh, ska bara hem och mysa med familjen. Tycker nästan mest om kvällen på den 23e. Uppesittarkväll, mat, glögg och mys. Som jag längtat. åh.




Tidiga Julklappar


I onsdags kväll så var Michelle, Alicia, Emelie och Erik här. Vi julbakade och kollade på julfilm. Välbehövligt i en annars stressig vecka! <3 

Fick fantastiskt fina julklappar av mina vänner också. Bl.a. en klocka av Alicia som jag är såå förälskad i! Använt den varje dag sedan dess!! ^^ Någon känner mig BRA! <3 Också fick jag en "Hallelujah"-moment-julklapp av Emelie, haha! ååh :D Biljetter till mig och henne till "Chess" i februari! Bästa!






The Boondock Saint's

Ja, spenderat de senaste 3 kvällarna med Boondock Saint's. Var väldigt längesedan jag såg dom, men åh så bra! 





Älskade syster.

Träffat min älskade lillasyster flera gånger senaste veckan, och åh vad mitt hjärta har saknat henne. Hon är något av det vackraste jag har i mitt liv. 

Vi har pratat, skrattat, pushat varandra och bara kommit ikapp tiden igen liksom. åh. 


Och hon har fått mig att förstå hur viktigt vissa saker är, och det är inget jag tänker skriva om här, men det finns saker här i världen som får mig att brinna av ren ilska och besvikelse och detta är något som alldeles för många bara låter ske. Så nej, jag tänker inte ara en av dom, aldrig. 

Vad jag ville komma fram till är iallafall att jag har en fantastiskt vacker syster. Eller nej, jag har TVÅ vackra systrar <3 



Something There

Jag brukar tycka att alla ihopklippta videos från serier/filmer med musik är töntiga och ganska överdrivna, men någon länkade denna på facebook och den var så himla charmig så kände mig manad att dela med mig av den här! haha, älskar kombinationen Disney/Walking Dead, underbart!



Firar 3 veckor!

YES!! Rekord! Firar ÄNTLIGEN 3 veckor, känns fantastiskt... katastrof. Funderar över när jag kommer dö av blod-förlust. Verkar ju ha en del till övers dock såå....


Kunde inte sagt det bättre än Jess:


Firar 3 veckor!

YES!! Rekord! Firar ÄNTLIGEN 3 veckor, känns fantastiskt... katastrof. Funderar över när jag kommer dö av blod-förlust. Verkar ju ha en del till övers dock såå....


Kunde inte sagt det bättre än Jess:


Julfest

Ja, också var det julfest med jobbet då! Finaste H&M-kollegorna <3 

Bra lördagskväll.






Konstnärs-möte

Hade mysigt konstnärs-möte med fina Johanna också. Vi pratade ideér, drack rödvin och åt goda frallor. mys.



Tavel-tillverkning!

Ja, återigen så glömmer jag uppdatera när jag jobbar mycket, men ja, uppdaterar väl nu då så ni hänger med i mitt liv. Viktigt!

Förra veckan så hämtade jag nya tryck och köpte nya ramar. Emelie hjälpte mig att pyssla ihop det och ååh vad fint det blev! 







Johannas fantastiska konstverk! Kolla in ännu mer vackert på hennes blogg! <3




TWD Midseson Finale

Och ja, som Walking Dead avslutades för året då. Så bra avsnitt, så spännande och såå nördig är jag. Men det är charmigt, inbillar jag mig. 






Nostalgi-dag med pappa.

Ledig tisdag och jag åkte med pappa ut till Fristad, hälsade på familjen (inklusive de håriga och charmiga Bill & Bull) och jag och pappa städade förrådet och blev nostalgiska av gamla saker från när jag var liten och även från när han var liten. ååh. Hittade bland annat mitt älskade dock-skåp från när jag var liten (var mammas från början, så det är väl från 70-talet någon gång, ååh) Och det ska få pryda min lägenhet nu! :D










1:a advent

Det var första advent och jag började söndagen med kaffe, julkalndern och premiärtändning av min egengjorda advents-ljusstake! ååh, älskar julmyset!




Familjen Äärlaht/Sjölin-reunion.


Ja, i lördags kväll så vankades det middag hemma hos min familj i Fristad tillsammans med familjen Äärlaht. Vi åt grillat, pratade minnen, pappa blandade groggar, vi drack gott vin, jag utbringade en skål för hur stolt jag är över min älskade Michelle och vi skrattade, mycket!

Våra familjer har umgåtts såhär sedan tidernas begynnelse... hehe, eller ja, sedan lilla jag föddes kanske. Antar jag, efter som jag ploppade ut först. 

Fin tradition.











Pappa hade rotat bland gamla grejer och hittat bland annat detta vackra underlägg som en 8-årig Michelle gjort till sin Linn (Hette Pettersson då, därav initialerna LP...) haha, så charmig!





Michelle-kvalitets-tid <3

I fredags så kom Micheller hit på kvällen, vi kollade Vampire Diaries, drack glögg och åt grillchips. Och michelle tyckte att kombinationen smakade julmat. Knepig vän ja. 

Också blev Michelle av med TWD-oskulden och fastnade, såklart! Bästa serien av alla, utan någon större konkurrens. 

Summa summarum - FIN kväll med min bästa <3 



Inrednings-frossa

haha, alltså det finns verkligen ingenting som gör mig lika lycklig som att inreda om, pyssla och få vara kreativ med möbler, färger och former. ååh. Så ja, jag hällde upp ett glas rött igen och började ändra (det här inredandet och pysslandet gör att jag dricker för mycket vin... Men får väl vara värt det då ;)...)

Gjorde iallafall om i sovrummet och badrummet. Så himla nöjd!