tusenbröder

ska gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Ska krypa ner under täcket nu med lite te och "Tusenbröder". Har kommit lite längre med mitt "projekt" idag iallafall, men borde kommit längre... men äsch, fortsätter imorgon!


lyxade till det med good sallad i eftermiddags. så fantastiskt gott!


en fråga. har det gått liite för långt om man har börjat "inreda" i sin egen kyl? (ställer mjölk- och filpaketen snyggt och ordnar upp allt annat så det ser trevligt ut..) herregud.

byron







knappt vaken


Tycker om att det regnar ute iallafall, mysigare att sitta här inne då och smattrandet är liksom lugnande på något sätt. 

Jag tog tag i mig själv igår iallafall och städade ur min garderob, ordentligt! haha, slängde 2 hela papperskassar, Emelie fick ärva en del och resten ligger fint vikt eller upphängt i min numera noggrannt sorterade garderob! Härligt! Nöjd tjej som sitter här iallafall!

Nu ska jag jobba jobba, mycket att göra, alltid. Jag trivs så bra.



film med världens starkaste färger

behöver inte skriva mer än... fantastisk. åh.

Vissa filmer ger mig verkligen en lycklig känsla inombords. "Stekta Gröna tomater" är en sådan film. Ett mästerverk.











fin känsla

Ibland känns saker och ting så fint och allt går liksom bra. Skön känsla ja!

Nu har jag jobbar färdigt för dagen, så ska bege mig ner mot stan och möta upp min fina vän, så ska vi laga god mat och ha en mysig kväll. Han har varit fantastiskt saknad!

Fina helgen i Lindesberg med tjejerna

Helgen var underbar! Jag, Sandra, Emelie och Amanda åkte ju, som sagt, till Lindesberg i fredags och kom hem igår igen. Vi hade det hur fint som helst iallafall, men parkfest, massa god mat, gott att dricka, finaste sällskapet och massa mer mys. Tack tjejer ♥











Helhelg med tjejerna


Jag, Emelie, Amanda och Sandra åker till Lindesberg ikväll för en helhelg i Emelies hemstad. Massa mys, parkfest, goda drinkar.... Vi ska ha kul! Kommer bli underbart! 



Min fina bror fyller 19

Oscars födelsedag idag, och jag hoppas att han får en riktigt bra dag! ♥







ja, för väldigt många år sedan så var vi väldigt charmiga och söta.

fina tjejer

Har haft en väldigt mysig kväll med Emma och Rebecca på Babbel. Fantastiskt god mat och långa samtal i flera timmar.... Var väl typ 10 år sedan vi satt ner och åt tillsammans sist! :) Kul att ta upp kontakten med barndomsvänner igen, så mycket som förändrats, så mycket nytt. Fina tjejer iallafall, och jag har haft en riktigt bra kväll ♥


A streetcar named Desire

Ska inleda en liten tradition för mig själv. Ska avsluta varje dag med en gammal klassiker, te och tända ljus. Finns faktiskt inte mycket som är lika avslappnande som att se en gammal film, det är så fint och lugnande på något sätt. Jag tycker väldigt mycket om gamla filmer.

Ikväll blir det "A streetcar named Desire" med Marlon Brando. (1951)






inspirerad

jag älskar denna känslan, när jag är riktigt riktigt inspirerad. Av mig själv just nu faktiskt, haha, men ja, jag ska ta tag i en liten del av min mini-dröm efter jobbet idag. Göra något som gör mig glad och kreativ. Underbart!




godnatt


När jag har mycket som surrar i huvudet så finns det inget bättre än att sätta på en film som man sett sådär 50 gånger innan för att den är så fantastiskt bra, dricka en kopp te, släppa allt som händer i nuet, bra som dåliga saker, och liksom leva i filmen några timmar. Så ska sätta på Ung Rebell nu och sedan sova.

godnatt.



Jag har varit så stolt över Emelie idag, grattis igen. Du är värd det här.

Marlon Brando





he was simply a genius


"Jim Dean and Elvis were the spokesmen for an entire generation. When I was in acting school in New York, years ago, there was a saying that if Marlon Brando changed the way people acted, then James Dean changed the way people lived. He was the greatest actor who ever lived. He was simply a genius." - Martin Sheen

jag älskar regn


När detregnar så mycket som det gjort det senaste så känns det som om hösten verkligen är påväg, och jag älskar hösten. Så fina känslor, mysigt regn och vackra färger.



brad pitt

bara för att någon sa att Brad Pitt inte var särskilt bra, utan bara "spelade på sitt utseende", så var jag tvungen att lägga upp 4 av flera bevis på att det är så fel... 

Fantastisk skådespelare. och fantastiska filmer.

Höstlegender ger mig rysningar bara av tanken. Resten också för den delen.










alingsås

I lördags eftermiddag så var jag spontan och åkte hem till mig fina vän Emelie i Alingsås. Där var jag väldigt omtyckt av Sigge, också grillade vi gott, drack vin, pratade och såg film. Vi gjorde vad vi brukar göra alltså, fint!




picknick i parken

Jag och Emilia gick ner till parken och hade picknick vid vattnet. Hur mysigt som helst ♥


edward norton


finns nog faktiskt ingen bättre än Edward Norton enligt min mening, och denna filmen, denna scenen är nästintill oslagbar.
Fantastiskt bra film.



Patricia har flyttat till eget

Patricia har flyttat till en egen, fantastiskt fin, lägenhet, och jag och Karro var där på inflyttningmys. Vi drack vin, åt god mat och pratade minnen. Blev även utgång senare, och hela kvällen var så lyckad och fin. 









förändring

ja, jag ska ta en risk, våga göra något spontant, riskera något tryggt, för att må bra.
Man har drömmar av en anledning.

Men just nu ska jag arbeta någon timma till och sedan bege mig ner till stan för att möta upp Emelie för lunch. Och ikväll blir det inflyttningsmys hos Patricia tillsammans med henne och Karro!

Fredag imorgon, skönt! Dessutom känns det som om det börjar bli höst ute snart... Det gör mig peppad, jag älskar hösten. Finns inget finare och mysigare än höstfärger, regniga dagar och kvällar, fina skor och kläder och att den kvava värmen äntligen försvinner. åh.



som jag minns så var det lätt, även när jag trillade omkull



jag ville skriva något, göra skillnad, precis som det var innan.
jag ville uttrycka mina känslor i ord, få dig att förstå att du fortfarande är vacker för mig.

för det är du, men du får mig bara inte att le längre.
allt du ger mig är en stor klump i magen.


Veronica Maggio – Sju sorger

friends


jag har hittat min nya kärlek. Eller ja, ny är den väl inte, men kär är jag.
Vänner.

kan sitta och skratta i min ensamhet i timmar, med risk för att låta tragiskt. underbart!
Och ja, jag är nog kär i Chandler också.







hallonpaj

Erik var här och vi åt hallonpaj och vaniljglass. Också lagade vi lax med spenat på kvällen. God dag helt enkelt, och Erik gjorde den fin.



ännu en Linn-Emelie-dag

jag har fått en idé! En underbar idé! Fast ja, jag hade inte fått idén om det inte hade varit för mina pushande och fantastiskt inspirerande vänner Emelie och Emilia och får mig att våga detta.
Eller ja, har inte vågat än, men jag kanske ska. Ska bara fundera mer först, planera lite, skriva lite och se vad jag kommer fram till.
Men jag tänker inte berätta något, för någon, än. Men detta gör allt alldeles varmt inombords. Jag kan göra detta. 


Annars regnar det utanför mitt fönster i denna stund. Känns som om det regnar inne också, just idag känns det lite extra, och jag brukar älska regn. Och det ska jag göra också, njuta av det fina och mysiga med det, finns alltid något bra i allt... Och just nu är den saken att jag sitter i köket och jobbar och Emelie ligger och sover, och när hon vaknar sedan och jag arbetat färdigt, då ska vi se massa "Vänner", köpa glass, prata och ha ännu en Linn-Emelie-dag. åh.

Denna glassen åt vi igår, och det kan vara den godaste glassen jag ätit, någonsin. Ben&Jerry inkluderat.
Herregud.


Skinny Love


En av världens vackraste låtar.
Och den får mig att tänka på Emelie och allt annat vackert i mitt liv.
Men mest Emelie.