Lugn & ro

Jag tycker att det känns så skönt att äntligen vara färdig med lägenheten, att jag äntligen kan sätta mig framför tv'n med en kopp kaffe och ett avsnitt av "My so-called life" med gott samvete.
Bara kunna slappna av, i lugn och ro.

Ikväll blir det grillning med massa fina tjejer, vin och mys. Men först kommer Erik snart förbi, och jag ska vara duktig och göra egna goda biffar som jag ska grilla ikväll. Gott!

Hoppas ni får en fin och bra valborgs-kväll ♥


Greta & Anna lyser mysigt i mitt hem nu

Gick in till nya butiken, Greta & Anna, igår igen och köpte dessa fina ljusstakarna. Älskar dom! Och nu lyser de mysigt i mitt hem när det är mörkt. ♥





Smultronvin och en fin vän

Emelie mötte upp mig efter jobbet igår, vi gick lite i stan och fixade först, sedan åkte vi hem till mig och resten av eftermiddagen och kvällen blev fin ♥

Smultronvin, vitt vin, kyckling, sallad, godis och massa film.
Blev Trainspotting och Moulin Rouge. Ewan Mcgregor gjorde kvällen attraktiv! haha




Jag är kär i min nya lägenhet ♥

Äntligen är jag klar med det mesta i lägenheten! Flytten gick finfint, tack vare mina fina vänner och mamma och pappa.

Slängt upp massa bilder nu på de olika rummen! Jag älskar det, ååh, haha ♥

Har ett rum till som ska inredas, men det får bli senare, för måste köpa lite nya hyllor och så, men annars är allt klart! Skönt, och idag är det fredag, ännu mer skönt! Blir fredagsmys med Emelie, god mat och vin ikväll. Den tjejen har varit hur saknad som helst, så ska bli fint ♥


Vardagsrummet












Sovrummet










Köket














Badrummet












Hallen










det enda i tankarna just nu

Flytt flytt flytt, det är den enda jag har i tankarna just nu. allt är färdigflyttat nu, jag och pappa ska köpa säng och köra soffan idag, sedan är det bara att inreda! Ååh, det känns så underbart! Fin lägenhet, fint läge, fin utsikt från köksfönstret, fin gammal stil och ja, det är fint väder (det sista skrev jag bara för dig Alexandra!).

Ska sätta mig ner med datorn när jag hinner/orkar och lägga upp bilder på allt. Men nu ska jag jobba klart och sedan iväg med pappa och fixa fixa fixa. Det är så kul med allt nytt ^^



Förresten så har jag världens finaste vänner i Erik, Alexandra och Karl som hjälpt mig med allt.
Ni är fina, och extra tack till Erik för att han har kämpat tillsammans med mig med alla saker, upp och ner för alla trappor, kört bil och hjälpt mig med allt allt allt. Du är fantastisk älskling!

Myskväll i solen med syster

Suttit i solen i flera timmar med min fina syster. Frukt, vin, påskägg, kvällssol och prat om allt. Fint ♥

Nu ska vi laga god mat och fortsätta mysa! :)





Baily är såklart med och njuter i solen, söt.

Vin- och choklad-ägg

Micke, min braiga chef, kom till kontoret med ett stoort och fint påskägg till mig vid lunch!
Jättefint och gott vin och massa choklad!

Det gillades starkt! :D







Ja, jag har en fantastiskt bra chef!

a drop in the ocean

Det har verkligen varit sommarvärme nästan ute idag, underbart! Och trots att jag var tvungen att sitta inne på kontoret hela dagen så utnyttjade jag det så gått jag kunde, med långklännings-premiär! haha, så skönt att slippa ha på sig en massa kläder, bara kunna slänga på sig en fin klänning och dra på sig jeansjackan. Fick bli en fläta i håret också, fint.








Ne, nu ska jag sova. Tränat idag igen och jag är jättetrött nu. Och har träningsvärk i hela kroppen, härligt, men det gör såå ont!

Godnatt ♥

äntligen åkte långklänningen på

Det var jättevarmt och underbart skönt ute när jag gick till jobbet för någon timma sen, härligt! Och äntligen fick långklänningen och de nya klackarna åka på! Så skönt.

Nu längtar jag först efter träningen i eftermiddag och sedan efter imorgon då jag får träffa min fina vän igen. Och torsdag. Torsdag kommer bli hur fin som helst, vin, god mat och filmmys med min älskade syster.


Flyttpackning och solsken

Har varit duktig och börjat flyttpacka och städat en massa idag!
Känns så skönt att börja med det, äntligen blir det flytt snart!

Tog en promenad i kvällssolen också, det var underbart. Att äntligen få riktiga vårkänslor. Så fint när solen lyser sådär mysigt så det blir massa fina färger och när det värmer även på kvälle. Och dagarna känns så mycket längre. ååh, detta har jag längtat efter.

Nu ska jag poppa popcorn, se klart på "30 days of night" och sedan sova. Ny vecka imorgon, lite kortare vecka dock, sedan påsk. Herregud, var det inte typ nyår igår?



Festlördag med fina flickor

Igårkväll blev det tjejkväll med alla fina flickor. Först mys hemma hos Emelie med spel, skratt och vin/drinkar/cider. Sedan utgång på X&Y. Blev en fin och lyckad kväll! 








Hardcore Superstar & Crashdïet

Alltså, det finns viss musik, vissa band som alltid är bra, som alltid levererar och som alltid får hjärtat att slå ett extra slag av lycka. Musik-lycka. Hardcore Superstar är det bandet för mig. 5 år i rad har jag sett dom live nu, och det är lika fantastiskt varje gång. ♥

Crashdïet


Hardcore Superstar








Med min fina Michelle blir det ännu finare ♥
Underbar kväll.



fin fredag

Detta kommer bli en fantastiskt fin dag. Önskade dock igårkväll att jag hade kunnat ha på mig långklänning och jeansjacka idag, men riktigt så varmt är det tyvärr inte... men solen lyser! Fint!

Sitter på kontoret nu, lunch om några minuter, sedan jobb några timmar till. Sedan blir det fika ute i vårsolen med Alex och Linnea, sedan premiärbesök på systemet (ja, lite sent, jag vet!) och sedan avslutar jag denna fredag tillsammans med Michelle i Göteborg. Hardcore Superstar i Lisebergshallen! ååh

Som sagt, fin fredag. Jag ser fram emot denna helgen, ska börja packa också. Får bli på söndag tror jag.



Jag saknar min bästa vän. Så han får ta och krya på sig snabbare.

för du finns inte längre.

”Jag är så ledsen Maria.”

”Det är du inte. Du har precis varit ledsen och nu håller du på att bli glad. Jag känner dig. Det är därför jag säger det nu när det är över för den här gången. Kanske orkar du ta dig iväg till någon nu när kraften återvänder. En doktor. Någon som kan öppna upp dig och fixa dig och sedan sy ihop dig igen när det är klart.”

”Får jag ringa dig då?”


"Nej, jag tror inte att det går."




Jag såg någonting igår. Något skrämmande men ändå så lättnande. Jag såg en flicka, eller åtminstone såg det ut så, men det fanns ingenting mänskligt där. Allt var bara svart, obehagligt och omänskligt. Något som brukade vara det vackraste mina ögon kunde se varje dag, det absolut finaste, är borta. Kvar är bara en massa mörker.

för du finns inte längre.


Moonshine


Hardcore Superstar imorgon i Göteborg. Jag och Michelle, för ungefär 5e året i rad.
Kommer bli fantastiskt bra! Det är det alltid.

Att känna den alldeles för hårda basen i hela kroppen är alltid obeskrivligt underbart.

Hardcore Superstar – Moonshine


vår i luften

Det känns så skönt att äntligen ha kommit igång ordentligt med träningen igen. Allt känns mer peppande när det är vår. Även om solen dock inte lyser just idag, eller gjorde det igår eller dagen innan det heller för den delen...hmm....jaja, ni fattar! Det är iallafall vår i luften och det gör allt lättare! Även om jag egentligen gillar hösten bäst.

Får bli träning idag med, fast först fikadejt med Karro. Var alldeles för längesen så får bli minst 1-2 timmars fika med massa prat, kaffe och mys. Men först jobba!

Hoppas ni får en fin dag ♥


Får väl skicka en liten tröstande kärlekshälning till Erik också då, som ligger hemma sjuk.
Krya på dig älskling.



när vårsolen lyser in sådär mysigt genom fönstret

Snart är det flytt. Snart snart snart. Jag längtar. Ska bli så fint att äntligen bo någonstans där allt känns mer "på riktigt", mer jag, mer ljus och mer fint. ååh ♥

Men nu ska jag först gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Så jag orkar gå upp i tid imorgon och inte försover mig. Imorgon ska jag hinna med en frukostfilm och kaffe i lugn och ro. Sådana morgnar kan vara världens bästa ibland. Fantastiska. Speciellet när vårsolen går upp tidigare och lyser in sådär mysigt genom fönstret. 

Godnatt.

Helg med världens bästa

Helgen har varit väldigt fin. Fredagskvällen bestod av god mat, bra film och mys med bästa vännen. I lördags förmiddag åkte vi till Göteborg, shoppade och hade det fint i solen. 

Jag är världens finaste vän i min Erik iallafall. Det gör mig lycklig ♥







Grillmys med familjen Sjölin

Åkte hem till familjen tillsammans med min fina syster Alicia igårkväll efter Göteborg. Pappa grillade sina fantastiskt goda biffar, jag drack vin, vi pratade massa och Kim kom på besök. Bra och fin kväll. Det var lite fint att träffa hela familjen och så igen.




längtar som en galning

jag har varit så trött hela veckan. känns liksom som jag ska somna inne på kontoret. Lite småjobbigt, men men, det går över. Efter idag är det helg iallafall, och då kan jag sova!

Blir mys med Erik ikväll med film och kotletter, om Erik kommer ihåg att ta med dom vill säga! Sedan blir det heldag i Göteborg imorgon, tillsammans med min fina vän. Det var längesen jag var där bara för att gå omkring, kolla i affärer och äta god lunch. Blir en perfekt lördag, det vet jag!

Jag längtar som en galning till flytten nu. Nästa vecka vet jag mer exakt datum, men kan bli allt ifrån nästa helg till sista helgen i april. Snaart alltså, ååh ♥


färgbomb perfekt till våren

Klickade hem dessa färgglada lyckopiller igår kväll, ååh, underbara!
Nu kommer våren bli ännu finare! ^^


i en större helhet

Det känns som om det är så mycket som förändrats i mitt liv de senaste 2-3 månaderna. Jag tänker mer "vad vill jag?/Vad känner jag?" och det känns fantastiskt bra. Dessutom har jag verkligen förstått vad och vilka som får mig att le och må bra, det känns också väldigt fint. Jag vågar gå mer efter mina egna drömmar och viljor. Jag vågar tro mer på mig. Jag lägger även mer tid på mig själv. Jag andas, lever och ser allt i en större helhet.

Allt känns så fint, och dessutom är det vår väldigt väldigt snart och bara det gör allting ljusare! Godnatt. ♥

lång lördag

Lördag, Erik väckte mig med besök alldeles för tidigt, 8:20 på en lördag - inte okej! Men dagen blev iallafall lång och besök av Erik är alltid fint så! :)
Han hjälpte mig att ladda ner och installera Sims, jag lagade mat, typ. haha, nördigt med fint.

På kvällen lagade jag och Alex mat hemma hos dom, och jag, hon och Niclas åt gott, kollade lite på "Let me in" och pratade massa.






Och Alex tog massa charmiga och fina bilder ja.



jag vill andas ordentligt

Jag vill ha det här NU. Vin, sommar, sol, fina vänner, goda sallader, uteservering, sena kvällar, kärlek, fina ord.
Jag vill andas ordentligt, känna att jag lever.

Goo Goo Dolls – Iris


Pannkakstårta

Jag har en fantastisk vän. Hon heter Emelie, och när jag kom hem ifrån jobbet idag så var hon där, och hon hade gjort pannkakstårta åt oss. Dagen-efter-20års-dagen-mys ♥