jag har en fantastisk magkänsla

Ja, detta var ju en minst sagt annorlunda och omtumlande måndag. Ungefär som om jag gick upp som en person och nu går och lägger mig som någon annan... haha, ne, inte riktigt så, men har tagit en hel del beslut för mig själv idag iallafall och allt kommer att förändras, till det bättre.

Visst kan det verka skrämmande att möta nya saker, nya utmaningar och nya tankesätt men just nu tycker jag inte att det är så skrämmande, utan mest bara plötsligt. Men jag ser fram emot denna förändringen, för jag vet att det kommer att resultera i massor av nya erfarenheter!
Jag vet vad jag vill och jag vet också något mer som jag inte visste för bara något år sedan... INGET kan stoppa mig. Jag vet precis vad jag kan och vad jag går för, och jag litar på mig själv till 110% genom detta.

Så ska iallafall jobba denna sista veckan på mitt nyvarande arbete, och sedan ska jag bara njuta av utmaningen och av att jag får visa vad jag går för med all min motivation, kreativitet och styrka. Ååh, jag har så mycket ideer och jag har en fantastisk magkänsla!


Emelie är världens bästa förresten. Verkligen bäst, min ängel genom allt ♥

Norlie & KKV – Ingenting står över mig

Det är såhär det ska kännas

Jag trivs så fantastiskt bra i mitt nya vackra arbetsrum. Vill inte resa mi från stolen! haha, älskar det! Det är såhär det ska kännas, inspirerande och kreativt. Jag vill skapa massor när jag sitter här, och det ska jag göra också.

Men nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och One Tree Hill innan Emelie kommer med Kina-mat och kramar. Hon är min skyddsängel, en väldigt vacker sådan.


Moa Lignell – When I Held Ya






Min nya fina inspirations- & kreativitetskälla ♥


Har gjort om mitt extrarum till ett kontor, och jag är så otroligt nöjdmed resultatet! Jag och Emelie var på IKEA igår och köpte massa fint. ååh vad jag trivs.

Så nu ska jag dricka kaffe och vara kreativ, perfekt söndag ♥





Audrey Hepburn


så vacker så det värker.






"I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
"I love people who make me laugh. I honestly think it's the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It's probably the most important thing in a person."
"I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."


"I love people who make me laugh. I honestly think it's the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It's probably the most important thing in a person."



det var som katten

... jag tror jag är kär. Kan ni klandra mig?




London Calling

Har ju, som sagt, varit usel på att uppdatera här, så har ju missat att berätta om min fantastiska helg i London! Var där med pappa, Daniel och Hampus för att medverka på ett event för Synkronice där! 

Det var riktigt kul att få se hur eventen går till där, det är ju liksom en helt annan kultur, och det var kul att träffa nya människor, nya vänner och skapa nya minnen. Pappa var en av talarna, och som alltid så inspirerar han mig så jag ryser i hela kroppen. Det är magiskt. Varje gång jag ser honom på scen någonstans, berättandes sina stories, så blir jag liksom stolt.

"Det är min pappa som står där, MIN pappa. Och han är fantastisk! Han inspirerar alla dessa människorna så enormt mycket." Så tänker jag varje gång. Och ååh vad min pappa är vacker, på alla sätt. Han lyser som starkast när han står där.

Det är varje gång som jag pratar med honom, ser honom, som jag känner mig som starkast och inser att varje liten motgång är utmaningar. Utmaningar som gör mig starkare, vackrare och stoltare över mig själv och mitt liv för varje dag som går. Tack pappa, verkligen, tack.


Förrutom Eventet så var det middag, fest och mingel. Och på söndagen så åkte jag och pappa in till London, åt lunch på Fridays och gick i stan hela eftermiddagen. Vi besökte bl.a. Madame Tussauds! Jag hade verkligen en fantastiskt fin helg! Den bästa på otroligt länge, och allt tack vare dig. Jag har nämnt det i hela detta inlägget, men det spelar ingen roll, för jag är stolt. Min älskade pappa. ♥








Skrattade mig igenom större delen av helgen.
När jag är med dig så vet jag verkligen vem jag är.



2012

jag vet att jag har varit värdelös på att skriva här. Nytt år och allt, och med det nya året har det dykt upp en hel del saker i livet. En del saker är så vackra så jag har gråtit lyckotårar och en del saker känns så jobbiga att hjärtat brustit. Det har varit några livsförändrade veckor. Men i slutändan är jag så fantastiskt glad över att behöva gå igenom allt, för jag växer för varje dag och jag har aldrig varit starkare. Har aldrig trott mer på mig själv, och det känns så jävla underbart rent ut sagt! 

Mitt 2012 kunde inte ha börjat bättre, med 3 fantastiskt vackra tjejer. Emelie, Alicia och Elin. Vi skrattade, pratade, lagade misslyckad mat, drack goda drinkar, vin och champagne. Och vi lovade oss själva att 2012 skulle vara vårat år! Vi skulle andas för oss själva, leva för det vi själva vill leva för. Det måste vara det bästa nyårs-"löftet" någonsin. 

Ååh, 2012 kunde inte börjat vackrare. Detta ska verkligen bli en fantastiskt utvecklande år. Ett livsförändrande år ♥




det värker i hjärtat...

... varje gång jag tänker på hur vacker du är.

Finns ingen som gjort så mycket för mig som du, som är så ärligt lycklig för min skull som du, som går vid min sida genom allt som du.

Dessa orden, som är långifrån tillräckligt vackra, är menade för mina 3 finaste. Mina 3 som jag litar på genom allt. Som jag aldrig behöver tvivla på, som jag vet håller mig i handen genom allt. 

Jag älskar er. Det värker, på ett fint sätt.