jag tycker om tidiga morgnar

Nu är Alicia på jobbet, så jag ska väl kanske försöka sova lite till. Fast jag tycker det är ganska skönt att vara uppe tidigt även om jag är ledig, dagen blir liksom så lång då. Borde kanske hitta på något trevligt. Skulle kunna rensa garderoben, städa bland massa kul papper, sortera tvätt... eller så återgår jag till sängen tillsammans med One Tree Hill och kaffe. Får bli stan senare, fixa lite på banken och möta upp Alicia igen efter jobbet.



mys med syster

Jag och Alicia spenderade gårkvällen med Kina-mat, glass och O.C. Mycket mysigt!







djurparken.

Jag har haft en fin dag! Första dagen på sista veckan av min semester, känns helt okej! 


Jag och Emilia var på djurparken, promenrade bland djuren, pratade och hade det mysigt. Sedan köpte vi med thai-mat och åkte hem till mig och såg massa film. Fin dag helt enkelt! ♥


Och imorgon kommer min fina syster hit och stannar några dagar! Kommer bli ännu mer film, massa mys, god mat, prat och kärlek. Känns som ett bra sätt att spendera veckan på! Ska dock börja morgondagen med träning med Emelie F och hennes mamma, och frukost med Emilia efter det, då Alicia jobbar till 14.

Så borde gå och lägga mig nu. Godnatt.

tack Emelie

jag ska göra det nu.
För det är mitt liv, mina val, min lycka och det är värt att stå upp för.

Natasha Bedingfield – Wild Horses



Lyssnar på en fin låt, för att jag tänker på en fin tjej.
En fin tjej som sade att jag är fantastisk på att uttrycka mig i ord. Något som gjorde mig så glad.
Tack.

Därför ska jag lyssna på det, ta åt mig, och skriva mer. Utrycka mig mer.
För jag älskar det.

Tack min älskade Emelie.




du gör mig stolt, varje dag.


De flesta säger att blod är tjockare än vatten, att familjen är det viktigaste man har. Men så måste inte fallet alltid vara alls, men i min syster ser jag precis vad man menar med det. För min syster kan vara det vackraste jag har i mitt liv. Jag ser så mycket av mig själv i dig, så mycket glädje, styrka men också svårigheter. Ibland känns det som om du lever mitt liv igen, som om du ler åt allt det som fick mig att må bra, begår de misstagen jag gjorde, lär dig mina läxor igen, men framförallt, du växer dig starkare i dig själv för varje dag som går. 

För ett år sedan hade jag inte skrivit detta, för då var det inte så. Du har alltid varit min syster, men inte såhär. Inte på detta vackra sättet. Jag älskar, verkligen verkligen älskar att du är min syster, att jag får finnas där för dig, se dig växa dig starkare för varje dag, stötta dig och din målinriktade person. 

Du gör mig stolt, varje dag. Det ska du veta, att jag är stolt, för du är så otroligt vacker. Och det finns inget i världen som någonsin skulle kunna få mig att tappa de känslorna. Finns här, genom allt.

Och du, jag tror jag förstår nu, varför vi aldrig förstod varandra innan. För jag kände eller såg inte ens mig själv innan. Men jag ser dig nu, tydligare än någonsin. Jag ser oss.





du vet att jag älskar dig.

känns fint.


Erik kom hit efter jobbet och vi satt i trädgården en stund och fikade. Nu ska vi nog sova, när han duschat klart. Känns fint att ha honom här, bäst ♥




jag tror mitt hjärta blöder


Jag borde sova. Klockan är för mycket, tankarna känns som en tornado i huvudet och jag är trött. Ingen bra kombo, så godnatt. 2 veckor kvar av semestern, underbart, fast jag ska erkänna att jag idag faktiskt saknade mitt jobb. Det är väl iofs en bra grej, men nej, ska njuta ordentligt av min ledighet nu. Sov sött.


I love you.



veckan har varit mycket

Veckan har varit...ja, mycket. Fokuserar på allt det bra här, allt det fina. Såsom att Emelie sovit här två nätter, vi såg Veronica Maggio live, dansade på Magasinet, lyssnade på trubadur och drack vin på Brännan och avslutade natten hemma i soffan med varsin kebabrulle och ett avsnitt av Vampire Diaries. Fredagen spenderade vi i soffan, rörde oss bara därifrån när vi åkte ner till stan för att köpa godis. Tog oss igenom hela första säsongen av VD, haha! Också hann vi fixa nya tavlor till mitt badrum! Emelie är något av det bästa som hänt mig och mitt liv. Det vet hon, tack.

Har träffat Erik också, tränat med Emelie, fikat, pratat med min fina syster, varit på fest för Malin & Jaqueline och annat bra. Så ja, veckan har varit mycket, men en hel del av allt det har varit fint. Det är värt att fokusera på.

Godmorgon

Jag har längtat efter idag. Emelie kommer hit, vi ska fixa i min lägenhet,dricka vin & måla, se Veronica Maggio ikväll och dansa halva natten på rfsl. Fint, och jag startar dagen med några Vänner-avsnitt, bär, nötter och min älskade vän - A-filen!



.


Fina dagar

Nej, jag har inte orkat/hunnit skriva på bloggen på någon vecka eller två. Har haft semester helt enkelt! Fint är det :) 2,5 veckas semester kvar! Men vem räknar dagarna? 

Har utnyttjat mina lediga dagar till fullo iallafall. Varit i Stockholm med Erik och hälsat på hans söta syster, haftmyskväll med min älskade syster, saknat Emelie O, tränat massa med Emelie F (massor av Emelie gör det lite snurrigt), kollat på massa onödiga serier som känns livsavgörande i stundens hetta, unnat mig egen-tid och bara mått jättebra. Underbart!





Lite av allt det fina och mysiga med Stockholmsvisiten. 
Fint ♥

Semester

Har haft en väldigt fin helg! Grillning med TMJ-gänget, träning, shopping med Emelie, fika, väldigt sen middag med Kim inklusive vin och prat till morgonen, film och slutligen lite planering med Erik. Vi har bestämt oss för att vara lite spontana och åka till Stockholm imorgon, för att hälsa på Eriks syster, gå på Skansen och ha det väldigt fint!

Idag började min semester, 4 lediga veckor känns underbart! Så nu ska jag snart bege mig ner mot staden och äta lunch med Mickan! Sedan blir det träning med Emelie och kvällsmys/grillning med tjejerna! Bra dag blir det!


Min nya inspirationsklick


Jag har äntligern köpt klockan som jag kollat på nästan varje dag i 2 månader typ! Så underbar, inspirerande och perfekt i mitt vardagsrum.