Skumpan är öppnad!


NU börjar vi helgen då! UNDERBART!
Vad gör ni? Vi dricker skumpa!


Södertuna Slott


Tänkte väl ta oss en tripp hit i helgen igen då! Känns inte så jobbigt alls faktiskt! ;) haha

Har världens bästa tjej-gäng med mig och det kommer bli grymt!
UNDERBART!





Taurus

Är så otroligt sugen på tatuering igen. Vill göra något personlig/eget bara, men här är inspirationen iallafall:





glöggmys i soffan.

Min helg har varit fin! Huvudvärken har funnits där, men det fick verkligen inte förstöra! :)
Lördagskvällen spenderade jag med Emelie och hennes familj på Stand-Up och sedan restaurang. Sedan var jag, Emelie och Erik på Bränneriet en kort stund, var sociala, drack gott och myste. Avslutade kvällen/natten hemma hos mig med chips och mys i soffan, Erik somnade. Jag fick sova bredvid min fina Emelie.

Söndagen började vi väldigt lugnt med några avsnitt av Prison Break, kallt kaffe, ägg och mys. Sedan blev det storstädning av min lägenhet, ännu bättre för min del eftersom de gjorde det största jobbet! ;)

Avslutade dagen med middag på Jensens Böfhus med Amanda och sedan glöggmys i soffan med Emilia.

Kunde inte varit mycket bättre!





Prison Break


Såhär spenderade jag hela min fredag, under täcket i soffan med Prison Break rullandes på tvn, avsnitt efter avsnitt. Och ja, jag fastnade direkt. Fantastiskt bra och så spännande just nu så jag inte kan sitta still i soffan när jag tittar. 

Jag och Emilia kollade lite igår, och hon sade nog flera gånger "lugna ner dig Linn..." haha, så bra!



du är ditt enda hinder.


Det finns aldrig någonsin en anledning till att nöja sig med "okej". ALDRIG. Jag har verkligen insett det nu. Och jag vet exakt hur vi ska lösa det där, så bara att köra. Underbart!

Det är en fantastisk känsla att bara resa sig och börja leva sitt liv på egna villkor, precis så som jag vill. Vissa saker tar tid att ändra på, men det finns inte en enda gång då det inte är värd det om det förändrar ditt liv och skapar ett leende på dina läppar. Det finns aldrig någonsin ett fel tillfälle. 

Bara du och din vilja och tro på dig själv som hindrar dig... Därför finns det inget alls som hindrar mig. No way.




Life, like poker, has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced
Edward Norton


ingen monster-kvalité här inte!

Har haft en fantastiskt fin dag i soffan med Emelie och Alicia, vi har haft Twilight-maraton. Och ja, vi insåg alla tre att efter att ha följt Vampire Diaries slaviskt de senaste månaderna, så känns Twilight väldigt väldigt tonårs-film-aktigt. Inte samma kvalité på monstren här inte, haha! Men blir del 1 på sista filmen imorgon iallafall, hela tjejgänget! :)

Har min fina systerkvar här nu iallafall, så när hon duschat klart så ska vi krypa ner i sängen och soova. Jag har en fantastiskt stark syster! Hon gör mig stolt, varje dag. Och jag älskar henne över allt. Spelar ingen roll vad jag skriver här, inga ord är tillräckliga.... ♥



när kärleken inte har gränser

Väntar på min älskade syster. Vi har världens bästa pappa iallafall som kör henne hit mitt i natten, VÄRLDENS bästa. Behövs ingen anledning, ingen förklaring, ibland behöver man bara någon så mycket att det liksom värker. Då finns det ingen väntan som känns kort nog.

Finns inget jag inte skulle göra för mina älskade syskon ♥

Alicia
Ellen
Oscar




no fear


http://www.tylershields.com/


Inspirerande.



worth it



Trevino






natten

Det var alldeles för längesen som jag satt uppe mitt i natten med vacker musik i öronen och bara släppte lös alla tankar på tangenstbordet.... Det är något av det bästa som finns. Det finns ingen som stör, ingen annan som är vaken, inga bekymmer, bara natten, mörkret och tankarna. haha, det lät så mörkt och deprimerande nu, men det är det inte. Det är underbart, älskar natten!

Borde sova, men trivs bättre såhär, så skit samma. 

Har haft världens finaste eftermiddag och kväll med Erik och Emelie iallafall.
Det är bättre än allt annat. ♥

Hem ljuva hem

Åkte med mamma hem till familjen igår kväll, var bara hon, jag och Ellen hemma då, men det var mysigt nog. Vi hade det fint medIdol, god mat, vin och prat. Har saknar det där enkla och underskatade fredags-familjemyset. Så en bra kväll helt enkelt ♥










Promenerade med Flora också, på den där vägen som jag alltid gick förrut när jag bodde hemma. Jag kan inte riktigt förklara känslan, men den där vägen väcker minnen. Den där lyktstolpen längst bort i kurvan har dämpat många känslor, den där asfalten har slitit ut flera av mina skor, träden har frambringat den där ensamhetskänslan och mörkret alla de nätterna jag gått där har liksom varit tryggheten. Töntigt nu när jag skriver det såhär, men den vägen väcker en massa känslor och minnen.

Jag tycker det känns fint.

FRAMTIDEN

jag har alltid tyckt att hösten är den vackraste årstiden. Något av det bästa som fanns när man var liten var att slänga sig i stora lövhögar, springa snabbt i regnet eller...äta sand, fast det har inte med saken att göra.
Älskar hösten iallafall, alla färgerna, regnet, löven, molnen, de kallare morgnarna, smattret mot rutan eller de fina soliga höstdagarna. Finns inte mycket som är lika vackert. ååh.
autumn - DET är drömmen. Eller inte drömmen, FRAMTIDEN.
Jag har alltid tyckt att hösten är den vackraste årstiden. Något av det bästa som fanns när man var liten var att slänga sig i stora lövhögar, springa snabbt i regnet eller...äta sand, fast det har inte med saken att göra.
Älskar hösten iallafall, alla färgerna, regnet, löven, molnen, de kallare morgnarna, smattret mot rutan eller de fina soliga höstdagarna. Finns inte mycket som är lika vackert. ååh.

Om jag skulle beskriva den absolut BÄSTA känslan som finns, så måste det nog faktiskt vara den känslan som man känner i hela magen, huvudet, ja hela kroppen, när det ösregnar ute och man sätter på musik alldeles för högt i öronen, musik som gör mig glad, och bara struntar i allt och kliver ut i regnet. Allt blir blött, men det spelar liksom ingen roll. Man går där i rask takt, blöt som en dränkt katt....haha men det är härligt! Man lever i nuet för en stund. DEN känslan, DEN upplevelsen är optimal! 

autumn - den känslan - DET är drömmen. Eller inte drömmen, FRAMTIDEN.




rain


Halloween

Firade Halloween med mina bästa. Vi dansade loss till 90-talsmusik hemma hos mig, drack smultronvin och skrattade ikapp. Sedan spenderades resten av kvällen på dansgolvet på RFSL tills vi (jag), bokstavligt talat, knappt kunde gå. Underbar kväll!



knock it off the hinges

Underbart med inspirerande människor.