Klassiker


Beställde hem två böcker i veckan, har läst båda två tidigare och blev så förälskad direkt! Helt fantastiska klassiker. Jag har så svårt för att hitta ro nog till att läsa, men det är någonting med böcker om förr i tiden och även böcker med fina ord och vackra meningar, nästan poetiska, som ger mig den där rofyllda och fina känslan.

Dessa två böckerna har allt det där och här otroliga, så om ni vill läsa något riktigt fängslande, så ta er tiden och ge dessa en chans. Rekommenderar varmt med hela mitt hjärta.

Så ska spendera lite av denna söndagen med dessa, men först ska jag städa lite, för min lägenhet är sannerligen inte rofylld i nuläget. Sedan, ikväll, blir det musikalkväll med Emelie, som tidigare söndagar! ÄLSKAR vår nya tradition!



Quote of the day

"If a man can bridge the gap between life and death, if he can live on after he's dead, then maybe he was a great man." - James Dean



57 år sedan

Idag var det exakt 57 år sedan som James Dean dog i en tragisk bilolycka. Min största inspiration, av så otroligt många olika anledningar.

Det är läskigt ibland hur mycket han påverkar mig, eller ja, ni fattar. Är jag ledsen, så ser jag en film eller ett klipp med honom, och mår så mycket bättre på sekunden, och likadant när jag är glad. Han ger mig någon typ av trygghetskänsla. Åh, och inspiration till tusen.

Haha, jag låter som besatt och som en riktig nörd. Men vafan, då får jag väl vara det!


Jobb

När jag jobbar hela dagarna så försvinner de liksom bara. Känns som om jag går upp, går till jobbet, går hem, är seg i hela kroppen och huvudet och somnar och sedan samma sak nästa dag igen. Tycker så mycket om mitt jobb, men det där är fan ingen bra känsla, så får ändra på någonting där tror jag...

Iallafall så köpte jag världens mysigaste halsduk på jobbet igår, och var sådär höstsnygg idag då. Hösten i mitt regn- och färghjärta ♥

Avslutade denna långa dag med pizza, vin och film med min bästa Emelie.

Hoppas att er dag har varit fin. Nu ska jag vila mitt trötta huvud. Påbörjade något nytt idag så gör att huvudet definitivt inte är som det ska för tillfället. Men kommer bli bra :)

Godnatt.


Kaffe- och bettymorgon

Kom precis hem från Emelie, börjar inte jobbet förrän 11, så dricker kaffe och kolla Snygga Betty i soffan.


Mina ben har sannerligen inte förstått

...att det varit sommar! Vita som risgrynsgröten på julafton. Men det spelar ingen roll, för jag tänker gå barbent ändå, tills det är så kallt så benen tappar känseln, och kanske även då.


New Girl-lycka igen

Efter mysfikan med Patricia så begav jag mig hem till Emelie. Nu färgar vi hennes hår och kollar, ÄNTLIGEN, på första två avsnitten på säsong 2 av New Girl!!

Som jag längtat! Finns ingen serie som får mig att lips så högt av skratta som New Girl. Åh. Haha


Fika med mitt älskade P

Sitter i regnet på Viskans uteservering och dricker latte och myser med min älskade Patricia.


Färglagda igen

Projekt "Nakna naglar" avklarat! Nu är de färgfyllda igen och jag är mig själv. 

Och ja, färgen har sådan stor betydelse. 





 

Naken

Fyfan, här har ni, den nakna sanningen om mina naglar idag, dramatik! haha, ne, men känner mig aldrig så naken som när jag inte har en enda liten färgfläck på mina naglar. Helt färglös.

Så ja, jag får helt enkelt ta tag i att måla mina små stackars, skadade, uttorkade naglar.




Släpper in min vän på livet igen

Har hållit mig ifrån kaffe i typ 4 veckor, men för några dagar sedan gav jag upp, eller ja, jag mådde bättre i magen, så släpper in min äskade vän i mitt liv igen. Så premiär-startade min fina maskin nu på morgonen igen. Och de första klunkarna var som orgasm på tungan. Nej, ingen överdrift där inte.... eller kanske en liten. 

Nu spenderar jag lite kvalitetstid med mig själv iallafall. Skriver här, fixar med blogg-designen, dricker kaffe och kollar ikapp Gossip Girl i bakgrunden. Perfekt. 

Ledig idag med andra ord. Ganska skönt, men ser fram emot jobb resten av veckan!






Höstkänslor

Idag är en sådan där dag då hösten känns extra mysig och vacker, så fick bli mina favoritshorts och min stora favorit-kofta från H&Ms "Trend"-kollektion. 

Och för att göra er lyckliga så får ni en fin bild på detta och mitt katastrof-röriga badrum.


Kärleken

Åh.


Fin dag trots allt

Har jobbat hela dagen, och återigen, jag älskar verkligen mitt jobb. Mått katastrof i huvudet och magen, mitt hat mot menstruations-smärtor (fint ord) kunde inte vara större. MEN dagen blev bra ändå, tack vare kul jobb, fina kollegor och en fantastiskt god thai-lunch med Viktor. 

Ledig imorgon, så ska försöka gå och lägga mig nu innan jag somnar helt här i soffan, och så jag kan gå upp tidigt imorgon, utvilad för en gångs skull. Har lite att fixa hemma. 


Hoppas er dag ha varit fin. 

Tjejen som saknade beslutsamhet

Ja, alltså, det där med att bara bestämma något så enkelt som vart man ska blogga, att det ska vara så jävla svårt.

Men ja, det är faktiskt viktigt! Livsviktigt till och med! Min blogg är ju helig för alla som läser (ja, jag läser mina egna inlägg typ dagligen, måste ju se vad jag skrivit för nytt spännande!!)

Anyway, "tillannanstans" är liksom jag nu, så jag känner mig trogen som kommer tillbaka. Bytte ju över till www.autumn.nu, ett tag, men den kommer jag använda till annat istället, så blir förjävla bra det här.

Nu ska jag sova. Drömma något fint.

Gjorde en fantastiskt ny fin "jag myser"-lista medan jag fixade med bloggen ikväll, blev så bra! Så lyssna nu oh njut!

http://open.spotify.com/user/linn.sjolin/playlist/4cquz21BvwB5m2UlNjLeVK