duktig dag!

Känner mig duktig och mår bra! Jobbat hela dagen, gymmat tills jag drunknade i svett (fräsht, jag vet!) och sedan unnade jag mig 25minuters solning. Härligt! 

Nu har jag ätit typ världens godaste sallad och kollat på Pearl Harbor. Nu får det bli te och sista Glee-avsnittet. DET är deprimerande...sista, usch. 

pyssel

Jag älskar citat, bokstäver, typografi och allt annat sådant fint. Det inspirerar mig liksom. För tänk vad mycket du kan skapa med bara några få bokstäver! Kreativt!

Iallafall så fick jag en fin kasse när jag handlade lite grejer på "Greta & Anna", med massacitat på, så jag klippte ut citaten och pyntade kylskåpet med dom! ^^










Jag gillar det.

såhär började jag min dag










A-fil, bär och mörk havssalts-choklad, kaffe & My so-called life.

trygghet och tända ljus

Blev en snabb visit på gymmet igår efter jobbet, sedan följde min fina syster med mig hem.
Vi lagade god mat, kollade på fantastiskt bra film med Farrell och Norton (Pride and Glory), poppade popcorn och hade det väldigt väldigt mysigt med massa tända ljus.

Känns liksom tryggt och bra när hon sover hos mig, för då vet jag att hon mår bra. Skönt.

Varit på vårdcentralen också, tagit blodprov och fått veta att min kropp lever, känns ju också skönt att veta!

hjärta


världens finaste syster, vän och kärlek

Jag har världens finaste syster, vän och kärlek. Hon gör mig stolt, varje dag, varje sekund. Med varje ord, handling och tanke. Allt.

Du är stark i mina ögon, stark och vacker.


jag älskar dig.

ramnasjön

jag och Alex gick en kvällspromenad runt ramnasjön. Och ja, man uppskattar helt enkelt Borås alldeles för lite. Så fint! Och Alex matade fåglarna.

Nu ska jag krypa ner i sängen med en fin film, goda hamburgare och bland det godaste som finns att dricka - Cvitamin! haha, älskar det!







borde stänga ner datorn och sova.



äpplepaj & blåbär


Det spöregnar ute och har mullrat hela dagen. Älskar det!
Sitter i sängen med öppet fönster och lyssnar på regnet, dricker mixade téer och kollar på "Cry Baby". 

Kan inte bli mycket mysigare.



det här får mitt hjärta att slå extra hårt

fina filmer, fina känslor. kärlek. vackert.
jag tror att jag ska spendera min söndag med lite av detta.

Det är okej att vara klyschig med fin film.






















jag tycker om att vara vaken på natten

ångesten i magen som uppstår när man inser att man inte kommer kunna dricka gott kaffe framför tvn imorgon bitti, då mjölken är slut. Den är lite småjobbig. Kanske är då man ska börja fundera på om man möjligtvis börjar bli lite kaffe-beroende. Eller nej. Det är bara väldigt väldigt gott till en fin film på söndagsmorgonen. ååh

I vilket fall som helst så borde jag sova nu. Men jag tycker om att vara vaken på natten. Allt är så mörkt, tyst och lugnt. Det är bara jag och spöket i hallen. Några avsnitt av CSI på det, och jag vill helst inte sova överhuvudtaget. Fast jag ska nog göra det ändå, för att inte sova bort hela dagen imorgon. jaja, godnatt.



älskling

Nu vet jag varför det alltid känns så fel när du inte är nära, varför jag får en klump i magen varje gång du ska gå, men framförallt, nu vet jag verkligen varför hela jag blir så lycklig varje gång jag vet att vi ska träffas och jag ska få ha dig nära. Du gör mig vacker. När du ser på mig, pratar med mig eller nuddar vid mig så är jag vacker, bra och underbar. Du gör mig sådan. 

Det är inte samma sak när du inte är här. Det är inte dåligt då, men det är bara inte samma sak. 



Du är det bästa jag har. ♥



godnatt torsdag




inspiration

Att en människa, en bland alla miljarder andra, kan få en att le bara genom skrivna ord, tagna bilder och kärleksfulla illusioner. Du är inspiration för mig. Fast det vet du redan.





Du är vacker.

Biokväll med syster

Jag och Alicia var på bio två gånger igår kväll, mysigt! Först Fast Five, och nu är det konstaterat, det går inte att göra en dålig "Fast & and the furious"-film! Helt fantastisk var den, och jag känner mig som en bilnörd när jag sitter i biosalongen, haha! Grymt bra film iallafall :D

Också såg vi sedan Pirates of the Caribbean 4 i 3D, och den var mer av en besvikelse, vilket var väntat. Den var absolut sevärd, tack vare Depp och Geoffrey Rush, men i övrigt så kunde de lika gärna låtit bli att göra denna. Men sjöjungfruarna var väl vackra och så.

Fast Five:












Pirates:
















Tack min älskade syster för en fin kväll ♥

hälsade på min fina vän i Alingsås

Det såg väl ut ungefär såhär, och min fina vän är bland de absolut finaste!
Tack för att du alltid pushar mig och får mig att känna mig stark.








Väcktes av den här filuren imorse, söt!


mys i skogen

Nej, nu har jag jobbat färdigt för idag, härligt! Så beger mig ut i skogen tillsammans med min fina vän Emelie då. haha, skogen var det ja, alltså alingsås blir det över natten. Mysigt! Jag har längtat efter detta, bara massa prat och mys med min fina vän.

Och jag ser såå fram emot morgondagen också! Massa bio med syster! :D Så kan jag bocka av 2 av "måste-se-i-sommar-filmerna". En onsdagskväll kan inte bli finare än film och syster! ♥

Ne, nu ska jag lämna kontoret och bege mig ut i stormen! (vart tog våren vägen då?)

Såhär vill jag spendera min sommar

okej, kanske inte bara, men minst 10 kvällar under sommaren ska spenderas på en biograf. Så är det bara.











ett stort täcke och film hade inte varit fel

Det är en trött dag idag, och jag hade väldigt gärna stannat under täcket i morse. Det och en fin film hade verkligen inte varit fel idag. Det var ungefär så gårdagen såg ut, underbart.

Men ser fram emot en kul vecka iallafall, idag efter jobbet blir det träning med emelie och Jonathan, imorgon åker jag med Emelie hem till Alingsås och på onsdag blir det hel-bio-käll med min fina syster. 2 biobesök på samma kväll, kan inte bli mycket bättre! Kanske blir ullared i veckan också, får se. Så verkar som att det är helg snart igen!

Nu ska jag få massa mer gjort här!


Här är lite bilder från den fina helgen också.
Firade Amanda i lördags kväll med mysigt restaurangbesök på La Copita och sedan blev det lite drinkar och mys på Vinci.


Lånade bilderna från Amanda, så hoppas det var okej.




Tack för en mysig kväll tjejer ♥

only the gentle are ever really strong



Min varbergshelg i bild
































UNDERBART ♥

Varberg

Tog spontant tåget ner till Varberg och husvagnen igår vid lunch. Pappa och lillasyster var redan här, och det kändes skönt att åka dit och bara slappna av denna helgen.

Blev grogg i solen med pappa, solning, rom & cola, grillad entrecote, klyftpotatis och massa annat mys. Min faster och hennes sambo kom förbi också. Och idag har jag spenderat hela dagen i solstolen med 30 seconds to mars i hörlurarna och en bok i handen. Kändes underbart det med! Också har vi ätit sill och potatis, vilket är typ den godaste maten som finns! Och nu har jag och pappa promenerat med hundarna på stranden och lite i havet. Solen värmer fortfarande, och jag har äntligen fått massa färg på kroppen. Något röd kanske, haha, men det hör till!

Vill inte alls åka hem än, men jobb imorgon känns ändå helt okej. Jag mår bra efter en lugn helg här. Fint.

Fetaost & Olivbröd

Jag och Erik bakade ett jättegott bröd igår. VI bakade! Måste göras oftare, haha, blev iallafall hur gott som helst!







Här är receptet:

Ingredienser

  • 12 g färsk jäst
  • 3 dl kallt vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grahamsmjöl
  • ca 5 dl vetemjöl special

Fyllning

  • 300 g svarta oliver
  • 200 g fetaost
  • 1 kruka basilika

Gör så här

1. Smula ner jästen i en degbunke och häll över vattnet. Rör om tills jästen är löst. Tillsätt salt, grahamsmjöl och nästan allt vetemjöl och arbeta degen ca 10 minuter i maskin. Jäs degen övertäckt med bakduk i kylskåp ca 2 timmar.
2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
3. Ta upp degen på en mjölad bänk och knåda den med resten av mjölet. Kavla ut degen till en fyrkant ca 30x45 cm. Smula över osten, lägg på oliverna och basilikablad. Rulla ihop degen, lägg den på plåten med skarven ner och forma till en krans. Skär några snitt i kransen med vass kniv. Jäs ca 40 minuter. Sätt ugnen på 225°C.
4. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Låt brödet svalna på galler.


Vardagslyx!

Jag älskar att lyxa till det på onsdagar. Onsdag-kvällar är liksom mina kvällar, för det mesta. Då blir det bara film och något gott. Mitt i veckan och allt, underbart! Igårkväll med det BJ och CSI.


jag är kär i min vän Karl

Jag tror inte jag behöver säga mer än så. Karl är så otroligt fin, och jag fick två underbara inflyttningspresenter av honom! :D ååh, tack, igen ^^ ♥






Jag måste nog tillägga att jag är kär i min syster också, för hon är världens bästa och sydde gardiner till mig i förrgår. Kommer bli jättefint när jag fått upp alla! Gör att det känns mer "hemma" på något sätt. ♥


jag tycker om söndagar

I söndags kom Alex och Erik förbi på ett överaskningsbesök. De hade med sig en färgglad och fiiin inflyttningspresent :D Färg färg färg, underbart! Och den passar in perfekt!



Eftermiddagen spenderades sedan med dessa två vännerna, god mat, bussresa, massa prat, facerape om vattenläckor, senaste avsnittet av Glee och negerbollssmet.






Valborgsmässoafton

Lite seg uppdatering, jag vet, men iallafall. Valborg firades med fina människor hemma hos min älskade vän Emelie och hennes pojkvän Jonathan. Vi grillade, drack gott, försökte undvika det faktum att solen inte lyste och att vi frös, tävlade i musik-quiz och vi tjejer avslutade kvällen på X&Y med dans och hög musik.












You love me, I love you harder so

And I can't think of anybody else
Who I hate to miss as much as I hate missing you






Nytvättat

Att krypa ner i nyinköpta och nytvättade lakan kan vara bland det bästa som finns.

Lukten av tvättmedel, sköljmedel och nytt. Sånt kan göra hela min kväll, godnatt.


Vackert

Ja, såhär kan det se ut när man har vackra vänner som hjälper till att flytta mig och mitt liv från ett ställe till ett annat. Vackert, helt enkelt.







Alltså..åååh!









Alex får avsluta med denna charmiga bilden. PUSS HEJ!