jag tror att jag har trampat på ett bananskal någonstans

Okej. Jag har inte riktigt fattat det. Jag behöver andas tror jag. Film och kvällsmat och sömn. Imorgon ska jag tänka igenom detta! Jag tror att jag har trampat på ett bananskal någonstans, ett bra bananskal, fast jag är rädd för att halka. Fast ne, jag ska inte halka! Varför pratar jag i metaforer?

Åååh, om detta blir som det är tänkt så blir det kul :D och jag blir glad och det skulle vara det finaste på länge! hahaha! Men som sagt, jag ska bara andas, så återkommer jag eller nått.


haha. Ibland är livet sjukt.


jag vill ha något eget, något som är bara mitt och ingen annans

okej, det där med att sova gick ju inte riktigt som det var tänkt. Det är kallt i mitt rum och jag kan inte ligga still, jobbigt. Men jag satte på datorn igen och köpte julklappar istället, till mig själv! Nu känns det bättre, haha. Så ska ge sömnen ett till försök, eller så ska jag äta apelsin och kolla på Harry Potter. Jag tror Potter vinner, för jag är fruktsugen.

Nu babblar jag bara, godnatt. igen.

stranger in a strange land

Jag tycker om mörkret. Ne, jag älskar mörkret. En promenad genom skogen i mörkret med alldeles för hög volym på musiken i öronen. Då känns livet lätt.



Varit en upp-och-ner-dag, tycker inte om sådana dagar. Mycket tårar. Inte så ledsna tårar dock, mer kärleksfulla och oroliga liksom. Fast det behövs ibland, det är liksom skönt att släppa på trycket när mycket är på gång runtomkring en.


Jag ska nog köpa en julklapp till mig själv, ja det ska jag! Imorgon. Nu ska jag sova, godnatt! :*

Du är allt ♥

Jag hade kunnat ge allt för att få dig att le varje dag resten av ditt liv. Jag önskar att jag kunde göra dig frisk, att jag kunde ta bort all smärta, allt kaos, alla dina onda tankar, allt det som gör dig illa i livet. Jag gör vad som helst för dig, jag hade gått genom eld för dig.

Om jag skulle säga att jag inte oroar mig för dig, så skulle jag ljuga, för det gör jag, varje dag, varje sekund. Du är allt, och om du försvann vet jag inte hur mitt liv skulle bli. Vem skulle jag ringa när jag måste ta ett beslut? Vem skulle jag tala om alla min känslor med? Vem skulle alltid hålla med mig när jag behöver det? Vem skulle jag kunna prata med allt om? Vem skulle jag ha den där magiska och okomplicerade relationen med? Vem skulle ge mig samma trygghet som du?

Jag vet att jag har Erik, världens finaste Erik. Men jag behöver er båda två! Ni är allt ♥




Du kommer ta dig igenom behandlingen älskling, och du, går det helt åt helvete, då vet du vad vi bestämde? Då blir det viskan, kaffe, vin och massa onödigt och onyttigt vi kan komma på, för vi har iallafall varandra. Och jag älskar dig, frisk som sjuk. I mina ögon är du vacker, oavsett om du går genom livet med ett stort leende på läpparna eller med ögonen fyllda med tårar och hopplöshet. 


Mellan oss är ingenting komplicerat, aldrig någonsin, och vi gör detta tillsammans.



Jag hade kunnat skriva en bok om mina känslor för dig. Jag är ganska bra på känslor, kan bli lite många ibland, förvirrande, men jag är bra på att känna dom.
Och det jag känner för dig måste vara det finaste jag någonsin har känt.

Du är aldrig någonsin ensam.


Miss Li – Om du lämnade mig nu

Boris-kärlek

Ibland kan ett gammalt logginlägg på Kanal Boris logg vara det finaste som finns ♥



familjen idiot skulle spela spel

Blev lite myskväll med julmat, glögg och sällskapsspel. Jag älskar sällskapsspel, och vi hade kul! Det var väldigt fint.




Alla var typ världens snyggaste också!





När jag såg detta kortet så tänkte jag på Jessi, haha :*



och alla trodde att jag skulle förlora mig

Idag får bli en såndär typiskt filmdag. Bara se på mysig film som jag sett massa gånger innan, men som får mig att må bra och släppa allt runtomkring för någon timma eller två. Så får det bli! Redan kollat klart på Harry Potter, så får bli Eclipse nästa. Lite fantasy-inspirerat känns mysigt idag :) 

Ska ringa Svenssons sedan, måste ta tag i det, för just nu lockar det enormt mycket! Eller kanske att jag ska kolla runt lite efter något nytt? hmm, jaja, ska kolla senare.




jag älskar min nya kofta, älskar!


Jag saknar Kajsa massor.
Idag hade varit en perfekt dag för en lång promenad och bara prata i timmar om allt allt allt!

fin fredagskväll hos familjen Andersson-Kostmann

I fredags kväll lagade jag och Jessi god mat, och sedan drack vi och Petter vin och pratade. Blev en lyckad kväll, då ingenting var planerat eller komplicerat, vi bara åt god mat, pratade, jag följde med Jessi ut på rökpauser och sen såg vi film. En underbar fredag med världens finaste! Det gjorde det speciellt ♥







Jag älskar dig!
För att vi har den enda relationen som aldrig någonsin blir komplicerad ♥

jag är inte så förtjust i katter, men dom kan vara söta ibland

Vaknade väl först vid 7 i fredags, då Erik skulle iväg till skolan, men jag orkade inte gå upp, så somnade om. Efter det antar jag att klockan ringde typ 6-7 gånger, eftersom jag hade ställt så många larm, men jag vaknade inte, som vanligt! haha, men vaknade tillslut vid halv 9, svor lite för mig själv och sprang upp ur sängen och gick fort in i duschen. 

Hann i vilket fall som helst med att börja jobba klockan 9! Och jobbet gick väl bra, ringde en massa, skrev lite och så och jobbade flitigt! Busan var sällskap, väldigt krävande sällskap dock, då hon helst skulle ligga i knäet, på datorn eller precis bredvid datorn, men det var väl okej och så! ^^





Direkt efter jobbet åkte jag till Göteborg och älskade Jessi för lite julshopping och mys! Efterlängtat och fint, allt med Jessi är fint ♥

Detta blev väl köpt tillslut:
  • En kofta
  • En kavaj
  • Benvärmare
  • Massa strumbyxor
  • Raggsockar
  • Nagellack
  • Halsduk
  • 3 Julklappar avklarade också!
Tror det var allt, och jag är väldigt väldigt nöjd! :)




jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Torsdagskvällen blev fin med tacos, tända ljus, glögg och massa vintermys med finaste Erik ♥
Någon somnade dock i soffan redan vid halv 10, men är man söt och så så är det väl ganska okej. haha :*






Jag önskar att jag kunde reda ut det där kaoset, vill finnas där på alla sätt.
Du får aldrig känna dig ensam, älskling.

vitt och kallt

Det är helt vitt ut, och kallt som attan. Känns juligt och mysigt! 
Nu har jag iallafall varit duktig och promenerat med Flora i allt det vita och kalla, så nu ska jag sätta igång att jobba! 

Ikväll blir det matlagning och mys med Emelie ♥


Harry Potter

Blev lite sådär småspontant biobesök ikväll med Erik! :) Harry Potter, och jag tyckte om den mycket mycket! Kan ju erkänna att jag inte är så bra på att intressera mig för Harry Potter annars, men jag följer med i dom iallafall, och jag gillade denna! :)

Innan det så träffade vi Karl en snabbis också, gick lite i knalleland, stressade till bussen, sprang runt i hala staden, blev kalla och blöta i snövädret och skrattade lite. Det var fint, fast kallt! :*






Jag och Erik avslutade kvällen på Viskan, kaffe, värme och prat.
Tack för en fin och bra kväll hjärtat ♥

jag vet vem jag är när jag är hos dig





trött

Det är mörkt ute och kallt, det gör mig trött, typ hela tiden. Borde komma igång med träningen igen, så man piggnar till. Men inte just nu, kanske imon...eller nått. haha

Har jobbat idag iallafall, och fixat med lite annat, duktigt och så! :) Så nu är jag värd en stor kopp kaffe, spikmatta, ansiktsmask och en fin film. Någon timma eller två i stillhet. Gör mig kanske inte piggare just nu direkt, men äsch ^^

med dig är allt speciellt

Blev en fin lördagskväll igår och en fin dag idag, för jag var med Erik och vi gjorde ingenting speciellt alls. Kollade film, lagade mat, åt massa och pratade lite. Behövs inget mer, för med honom är allt speciellt och fint. Ungefär lika fint som charm-bilderna här nedanför! 

Min bästa vän, för mig är du värd allt ♥




Nu borde jag sova, måndag imorgon, alltså jobb på schemat!
Också ska jag följa med Jessi till sjukhuset, i tanken iallafall. Känns som att du behöver det, och jag följer med dig, varje steg.

jag skulle göra allt för dig

Det räcker att du finns, att du andas med mig, delar med dig av dig själv och ditt liv, eller att du bara ligger tryggt bredvid mig ibland, andas tungt och ger mig värme. Det är det enda som behövs ibland, dina tunga trygga andetag, eller ett leende. 


Ditt leende och dina snälla ögon kan göra en hel dag till den vackraste dagen i mitt liv.
Du behöver bara finnas där. Jag skulle göra allt för dig.


Det kan kännas skrämmande ibland, men om jag ska vara helt ärlig, så är din lycka viktigare än min.

borde resa mig ur sängen nu

Nu har jag legat alldeles för länge i sängen, så ska försöka ta mig upp ur sängen och städa, för tro mig, det behövs!

Blir mysdag med Ellen och Erik sedan, när han väl bestämmer sig för att dyka upp :)






myskväll med syster

Mamma, pappa och Alicia åkte till Stockholm i morses, och är borta heela helgen, och Oscar är ju aldrig hemma, så jag och Ellen hade myskväll med tacos och nostalgifilm. Vi såg på "Trolltider", åååh, haha, fint var det!






Just det, vi drack glögg med, årets första glögg! Gudomligt, skulle kunna dricka den kall direkt ur flaskan.
Fast känns liksom inte lika mysigt.





Nu snöar det massa ute och det är kallt överallt, så jag ska krypa ner under täcket med en mysig film, tror det får bli "Latter Days". Godnatt.

gossip girl

Jobbat färdigt och helg känns helt rätt nu! Kolla på Gossip Girl, äta godis och dricka kaffe. Det får bli min fredagseftermiddag, helt perfekt!

Tänkte att jag skulle slänga upp lite bilder från Norge sedan, får se om jag hinner/orkar det :)



espresso house



Eftermiddagsmys på fik med Erik och Alex.

min turkosa sked

tänk att man kan bli så lycklig av att läsa fina bloggar, dricka varm choklad och lyssna på musik.
Det som får mig att le mest är den fina turkosa skeden. Den är viktig.



du fångar upp min skugga

och jag vet
jag är hopplöst svår ibland
men aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar

ingen ser och ingen vet
hur du lyser och hur du fångar
upp min skugga när jag är svag


kvällpromenad med Flora i mörkret

Det är som att hata himlen ungefär. Då älskar man natten, för då är allt så mörkt och den syns inte.

Men den finns fortfarande där, och du kommer inte undan.
Du blir påmind varje gång något lyser upp den och molnen glider undan.




stora ord

Det borde inte finnas regler för hur ofta du ska säga vad du känner eller hur stora ord du får använda.

Jag älskar stora ord, många stora ord i långa komplicerade meningar. Det är fint.

du är så stark älskling

Blev fika med Jessi idag, som räddningen efter hemska matten!


Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag är stolt över dig dessa senaste dagarna, men jag säger det igen.
Jag är stolt, för du är så stark.





Fick en fin lapp av Jessi som gjorde hela min dag:


Du blev liksom min inspiration

Ett nytt försök till något bra, något som är jag. Jag blev liksom inspirerad.


Jag är en tönt ibland, men du hade för rätt och kände mig för väl.

Man borde inte vara rädd för inspiration...