Hennes & Mauritz

Just det, är tillbaka på H&M igen! Är så glad över detta, saknat butiken så otroligt! Känslan när man har ett jobb där man verkligen känner sig hemma, så fint!

Saknar dock mitt team på Comviq (juste, berättade nog inte det, men jobbade på Comviq en månad...hehe. Och hade DET BÄSTA teamet. Vackra människor ♥)

Men ja, så underbart att vara i butiken igen! Träffa kunder dagligen, jobba med kläder också mina fantastiska kollegor såklart! Så ja, jag är glad och ser fram emot ännu en jobb-dag imorgon!


Livet är för kort för att göra saker som du inte vill/inte trivs med. Livet är definitivt alldeles för kort för "söndagsångest". Lev livet för din egen skull. Du lever en gång, VÅGA ta risker, för din egen skull. Det kanske inte är den "tryggaste" vägen, men det är definitivt den roligaste, OCH det betalar tillbaka, tro mig! Och NI är starkare än ni tror! :)

Inspiration

Inspiration är ett så vackert ord. Kanske till och med bland de vackraste orden jag kan komma på. För ååh, vad det står för, vad det ordet har för innebörd, det är nog det vackraste i hela världen!

Ni vet den där känslan när du ser något som liksom ger dig en idé, eller ser någon som får dig att känna den där trygga, fina och kreativa känslan, eller när du läser något vackert som någon annan skrivit och alla orden liksom bara faller på plats och känns så rätt i hela kroppen. Känslan när alla färger blir starkare och varmare. Känslan när den rätta låten "shufflas" (skriver man så? haha) fram på spotify och du början gå i takt med musiken och känner att "nu jävlar, nu kan jag göra vad som helst!". Eller när man ser en fin film till morgonkaffet.... eller när... hahaha, kan hålla på och skriva i evigheter, ni fattar nog nu!

Inspiration är nog det viktigaste i mitt liv. Alla människor som står mig nära, och även alla andra i mitt liv, det är människor som inspirerar mig. Alla på olika sätt, med sina färgglada personligheter, sin charm, sina drömmar och mål, sina fina leenden, humorn... ja, allt!

På tal om humor. Jag har nog fattat vad som inspirerar mig mest nu, om man ska prata om inspirerande människor. Människor som får mig att skratta. Fyfan vad underbart det är med människor som bara bjuder på sig själva, skrattar åt sig själva, driver med livet. De som vågar skratta även när allt känns lite tungt, som liksom ändå ser det där ljuset i varje situation. För när jag ibland känner det som att jag är den där roliga, haha, för det är jag ju ofta ;) he he.... DÅ känner jag mig som bäst! FINA KÄNSLOR det där, att få någon att skratta högt.

Det kan vara den bästa komplimangen man kan få också... typ "Du är så in-i-helvetes rolig!" haha, jaa.... humor♥


Inspiration är vackert. Det var det jag ville få sagt.
Älskar att jag aldrig kan skriva något kort. Ord-bajs-experten.

Godnatt.

Bara för att förtydliga

Först tänkte jag bara att jag borde förtydliga lite saker med ett tidigare inlägg: "åsikter".

Vad jag ville få fram med inlägget var att man ska respektera andras åsikter och att det aldrig är okej att skada andra människor för att hävda sig själv och sina åsikter. Tyvärr är int alla av samma åsikt osm mig i just detta fallet, vilket, som sagt, är okej, men ja. Jag har aldrig förstått hur man, med mening, kan göra illa en annan människa bara för att denne är annorlunda eller tycker annorlunda, så länge denne inte skadar någon med sitt sätt att leva vill säga.

Tror dock att mitt inlägg missuppfattades av viss. Inlägget handlade alltså inte om politik eller något liknande. Det handlade inte om något specifikt överhuvudtaget, utan bara om hur människor behandlar varandra. Och ja. Tyvärr har jag märkt allt oftare hur människor, utan att tveka, skadar varandra med sina åsikter, även människor som jag inte trott detta om, och det är en tråkig insikt. Men jag respekterar människors olika levnadssätt och syner på livet, MEN jag skulle ALDRIG stötta det faktum att någon skadar en annan människa med vad de tycker.

Det är så himla enkelt, klyschigt, men jag ville få detta förtydligat bara, inga missförstånd. Sluta skada och lev livet istället! Gå efter alla era drömmar, tveka aldrig på vad ni kan förverkliga i era liv och stötta och tro på de omkring dig! För tro mig, folk säger att när man gör något fel så slår det tillbaka på en, men det är precis samma sak med goda saker. Tro på någon, och andra kommer tro på dig!

Hoppas ni har haft en fin nationaldag! :) inte brytt mig så mycket, men lite patriotisk får man väl vara en sådan här dag, bara för att, haha....puss.