Rise and rise again, until lambs become lions.

Det inspirerar mig, min älskade syster inspirerar mig. Jag har verkligen världens bästa syster och det känns så otroligt jävla underbart att kunna skriva, säga och känna det. Jag kunde inte haft någon vackrare.
Jag har två fantastiskt vackra systrar ♥




Jag och Emelie i Varberg.

Iallafall så är idag en sådan där dag då jag tänker en massa på vad jag har och inte. Det får mig att förstå att jag inte hade stått här idag, såpass stark i mig själv som jag är, om det inte hade varit för min älskade Emelie. Finns ingen som någonsin har stöttat mig så mycket, pressat mig så hårt och funnits där på alla sätt när jag förtjänat det som minst. Den enda som sagt till mig när jag gjort fel, hatat mig för att jag gjort fel, för att sedan älska mig när jag försöker göra rätt igen. Det är det som gör dig så vacker, det som får mig att älska dig, ta vara på dig och värdesätta varje sekund med dig. Du tvingar mig att vara stark i alla lägen, för min egen skull men också för din. Det är just det, principen att du tänker på dig själv. Jag älskar att du prioriterar dig själv, det gör dig stark och det i sin tur gör mig stark.

Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans. På 2 år har vi genomgått lika mycket kärlek, skratt, tårar och besvikelse som vissa kanske gör i ett helt liv. Det gör att jag i nuläget inte ens kan se mig själv utan dig. Du har funnits där på sätt som ingen annan gjort, och du är den enda vännen jag släppt taget om för att sedan i princip gå ner på knä för att få tillbaka. Jag har svikit dig så otroligt, men du finns kvar där ändå. Jag skulle aldrig någonsin ta dig förgivet igen. När jag var nära på att förlora alla mina närmsta vänner på grund av svaghet, så var du den enda som verkligen såg till att jag reste mig igen. Du ställde ultimatum, och det kan jag aldrig tacka dig nog för.

Ibland behöver jag skriva längre och känslosamma inlägg, tycker om att beskriva vad jag känner.
Det var du värd. Vad jag egentligen, kort sagt, ville få fram var...tack.


30 seconds to mars

Jag har aldrig varit särskilt musikintresserad, visst har jag alltid lyssnat på mycket musik och haft mina favoriter, men aldrig mer än någon annan Svensson typ. Därför har jag heller aldrig förstått mig på det där med att folk skriker efter sin musikidoler, skriver sitt favoritbands namn överallt och lyssnar på samma album om och om igen.

Men nu tror jag att jag kan förstå den där kicken, den där lyckan av att höra sitt favoritband och det klampande hjärtat bara av tanken på att få se dom live. Jag har hittat musik som, helt ärligt, gör hela mig varm, glad och trygg. Jag kan inte förklara vad det är exakt, men det är fint. Att en människa i ett helt annat land, så långt ifrån mig man kan komma nästan, i ett helt annat liv, kan påverka mig på det sättet och få mig att le. Det är ganska otroligt.

30 Seconds to mars spelar i Borlänge idag, ikväll. Bröderna Leto står på en stor scen i Sverige ikväll och jag är inte där. Får ångest av tanken. Såg dom förra året, i Göteborg på Pier Pressure, och det var nog den bästa kvällen i mitt liv. Jag och Emma stod längst fram, jag fick hålla Jared Leto i handen. DET är stort. ååh, jag vill uppleva det igen. Fast ska försöka glömma det faktum att jag missar dom idag och njuta av minnet från förra sommaren istället.





Jared Leto, Shannon Leto och Tomo Miličević har gett mig den där känslan av riktig musiklycka. Att lyssna på Jareds röst kan liksom få mig att resa mig upp om jag är nere, få mig att le extra om jag är glad och det gör mig lugn. Kort sagt, musiken får mig att må bra.






fint




Immortality







“I think there is only one form of greatness for man.  If a man can bridge the gap between life and death.  I mean, if he can live on after he has died, then maybe he was a great man.  To me the only success, the only greatness, is immortality.” -
James Dean

Midsommarhelgen

Jag hade en fantastiskt fin midsommarhelg i Varberg med Emelie, Erik, Alexandra, Karl, Niclas och Stina. Vi grillade, drack vin, gick promenad, sov länge på morgnarna, var uppe till sent sent sent om nätterna, skrattade, lyssnade på musik, drack drinkar i solen, spelade galenpanna, solade, åt glass, gjorde midsommarkrans, åt sill och potatis och mådde bra.

Foto: Erik Staaf
Tagen från: Alexandra Tolfssons blogg.



Min fina syster fyllde år i söndags också, grattis min älskling.
Jag saknar dig och tycker att du kan lämna Bulgarien snart och komma hem.

kommer bli en fin midsommar

sitter och kollar på Vänner och försöker ignorera det faktum att min mage värker och kurrar. Jag är så förbaskat hungrig, men måste vänta på att Erik kommer. Han borde varit här för två timmar sedan typ, trodde jag iallafall, men nu vill jag ha tacos och han är seg. Men snart här, gött!

Längtar tills imorgon! Varberg hela helgen med mina bästa. Jag, Emelie, Erik, Karl, Alexandra, Stina och kanske Niclas ska fira midsommar i husvagnen med grilning, midsommarkransar, färskpotatis, jordgubbar och massa grädde. och sill, ååh. Kommer bli så fint.

Nu ska jag börja steka köttfärs så magen lugnar sig. Puss!

en riktig söndag

Det är såhär typ alla söndagar borde spenderas. Med en vacker vän i Alexandra, gudomlig mat (ja, jag gillar korv med bröd, mums!) och massa film, i detta fallet blev det två Beck-filmer.

Jag älskar sådana dagar.
Söndagar är underskattade.





inflyttningsfest på Lövgränd

jag hade inflyttningsfest i lördags i min fina lägenhet men mina bästa. Det blev en vacker kväll och Alexandra tog, som alltid, massa fina kort.











Vi drack goda drinkar, dansade i timmar, sjöng högt och falskt till musiken, skrattade och hade en underbar kväll. De flesta sov över, mysigt! Tack ♥

vänner

Okej, finns inte många bättre sätt att börja varje dag med än några avsnitt av Vänner och Kaffe. Börja dagen med att skratta, underbart!










Borde planera mer för att slippa stress-ont-i-magen.

Okej, veckans "to do!":

  • Ringa "Öron, näsa & hals"-avdelningen på SÄS och säga att jag är trött på att höra dåligt på ena örat, bli yr i huvuvdet och dessutom få obehagligt högt tryck i örat hela tiden.
  • Skriva handlingslista inför midsommar.
  • Få undan en hel del "att göra" på jobbet.
  • Gå ut och gå, då jag vaknade med enormt träningssug i morses men insåg återigen att gymmet är stängt en vecka till -.-'
  • Se fram emot en fantastiskt kul helg i Varberg!


Hela familjen åker till Bulgarien imorgon insåg jag också nu, och jag är inte ett dugg avundsjuk. På riktigt. Det känns inte ens som om de har god mat där, eller? Grekland hade varit en sak, DÅ hade jag varit bitter, men Bulgarien...äsch! Jag ska unna mig och min onda stress-mage och mitt stackars huvud att få gå och lägga sig tidigt varje kväll i veckan istället. Sov nästa 12 timmar inatt, och DET var skönt!

Nu först ska jag dock vara mer duktig på kontoret igen!

värdelös uppdatering

Jag har varit värdelös på att uppdatera bloggen det sista. Hela förra helgen var det fullt upp med studenten för Erik, Karl, Emelie, Michelle och alla andra. Och sedan var jag sjuk i början av veckan och nu sitter jag hemma hos Erik i Ulricehamn, sovit här sedan onsdag. Men ska ta mig i kragen och uppdatera med massa fina bilder från studenten när jag orkar.

Sitter ju iallafall här nu och väntar på att Erik
ska komma hem från jobbet. Jag har iallafall jobbat klart för veckan nu och ser fram emot en kul helg! Blir inflyttningsfest och grejer! Och nästa helg kommer bli fantastisk! Midsommar med de bästa, kan bara bli hur fint som helst!




Mina vackra på bal.


Min vackra vänner och min bror hade bal och jag kände mig typ som en stolt hönsmamma, haha! Så otroligt vackra var dom! 

Jag blir kär i dom om och om igen...














jag älskar dig för vad du ser i mig



det ska bli mitt viktigaste mål.

När jag någon gång i framtiden får barn, så ska mitt viktigaste mål bli att få dom att förstå hur vackra dom är.

Det lät klyschigt, men känns inte som om det finns mycket annat som är viktigare, än att de ska våga leva sina liv fullt ut. Så detta är något jag nu lovar mig själv!

Fint, bra, nu längtar jag tills balen ikväll, för ååh vad fina alla kommer vara!

när det börjar ljusna

Satt på asfalten utanför Alex i timmar, mitt i natten. Vi pratade om allt, tills det började ljusna igen. Det kändes fint, och sådär inte-alls-vuxet. Gick hemåt först vid 03:30, och när jag väl somnade så kvittrade fåglarna utanför fönstret och solen var påväg upp.






A walk to remember

Började denna dagen med god frukost och ännu mer kärleksfilm. Jag grät såklart mängder. Nu ska jag iväg och träffa Emma och Alex, blir en dag på Solviken eller Almenäs med frukt, gott att dricka, mina fina två och massa sol. 



Filmdag

Denna dagen började jag lite för sent, tack vare att jag inte var hemma från stan typ tidigt i morse, men det var det verkligen värt! 

Spenderat dagen i soffan iallafall med god frukost, kaffe, "Sin City", "Honey" och "Cry Baby". Massa bra film alltså!

Nu ikväll kom Karl hit. Vi gjorde tacos, han försökte mixa ihop guacamole (den blev brun men god) också myste vi med ännu mer film! Lite kärlekstema med "Breakfast at Tiffanys" & "Corpse Bride". Blev en lugn och mysig kväll med min fina vän.







Nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova, eller så blir det ett avsnitt av något. Är grymt sugen på lite "Smallville", så kanske att jag ägnar mig lite åt det...



Patricia & Karro ♥

Det var 4-5 år sedan vi umgicks sist. Så längesedan som vi satt ner, bara vi tre, och pratade om allt, delade allt och var mindre, oskyldigare. Och igårkväll blev det äntligen reunion med vin, god mat, massa nostalgiprat, djupa samtal på trappan och tända ljus. Kvällen/natten avslutades med massa goda drinkar på Wisers.
ååh, vad jag saknat oss. 

Detta var då:





Och nu: 




Det är precis som vi sa igår.
Vi behöver inte höras varje dag, vi vet att vi finns där för varandra.
Vi har inte träffats såhär på år, men ändå vet jag att jag skulle kunna ringa er närsom, och när vi satt hos mig igår så var det som om det inte hade gått en enda dag. 


Varberg i bilder

Här får ni varbergsdagarna med Erik och Alicia i bilder. 















Det var 2 fina dagar, kvällar och nätter. 
Mina fina älsklingar ♥

Varbergsmys

Slutar jobbet om en halvtimme typ, underbart med långhelg! Och jag är redan klar med veckans "att-göra-lista", duktig är jag!

Blir sushi-lunch med Emma (ååh, älskade Emma är hemma i Sverige igen!! ♥), Alexandra, Erik och Karl. Ska bli såå gott! Och sedan åker jag, Erik och Alicia till Varberg 2 dagar, och DET kommer bli jättefint, mysigt, varmt och bra!

Nu ska jag kolla några sista småsaker, sedan bege mig ner mot staden med min brutalt tunga väska.

Dogma

Tänkte att jag borde ägna ett inlägg åt filmen jag såg igårkväll, för det är den värd! Bra skådiar, lite B filmteknik, sjuk humor och grymt manus! Dogma med Ben Affleck och Matt Damon och massa fler bra!

Ben och Matts första film, de skrev manuset själva bara för att komma igång med sin filmkarriär. Det är värt en eloge tycker jag! ^^