för du är den starkaste jag vet.

Jag skulle kunna skriva en lång novell här om vad du är för mig, hur mycket jag älskar dig och hur mitt hjärta liksom slår ett extra slag när du ler. Men vad skulle det göra för skillnad? Du vet allt det, du vet hur vacker du är i mina ögon. 

Du vet att jag alltid kommer finnas här, genom allt. Så som du funnits där för mig. Du raderar alla mina rädslor Emelie, för jag vet att med dig klarar jag allt. Inget står ivägen, jag vet vad jag vill och jag vet vad jag går för. Tack för det, tack för att du får mig att se hur vacker jag kan vara. Och de flesta kanske skulle tycka att det verkar som en självisk sak att skriva, lite för egenkärt? Men det är det inte, för jag är verkligen vacker och jag är så stolt över hur stark jag är och hur jag alltid står upp för mig själv och de jag älskar. Det kan ingen ta ifrån mig. DU gör mig vacker. För du är ännu vackrare. Du lyser, och ditt leende gör mig lycklig.

Jag kan inte ha en bättre vän. Det finns ingen annan, du är det bästa jag har. 
Du är värd allt det bästa i livet, jag tänker aldrig låtadig nöja dig med "okej" eller "bra", du ska vara lycklig. Det är du värd, för du är den starkaste jag vet.

Min älskade Emelie ♥



Samtal med min vackra på andra sidan jordklotet ♥

Började denna dagen med ett videosamtal med mina vackra barndomsvän som befinner sig på andra sidan jordklotet, och jag berättade om allt som hänt/händer i mitt liv och hon berättade om allt som jag missar i hennes liv. Och hon var bara Michelle, min älskade vän genom allt. Saknar dig, om möjligt, ännu mer nu. 

Det finns vissa relationer som liksom aldrig ändras, det spelar ingen roll hur länge vi är åtskilda, hur mycket vi missar i varandras liv, för när vi väl "ses" igen så är allt som det alltid varit. Jag älskar det med oss, tryggheten i allt ♥







Nu ska jag se nya Gossip Girl och äta god frukost och dricka mer kaffe. 
Sedan blir det jobbjobb hela dagen, härligt! 




Regret is useless in life. It's in the past. All we have is now.
- Marlon Brando

Misslyckanden är bara framgångsrika ageranden för att eliminera ytterligare sätt som inte fungerar

Det har skett så otroligt mycket förändringar i mitt liv det senaste, och jag har känt mig förvirrad vid tillfällen, det har jag verkligen, men jag vet vart jag ska. Och jag känner mig så inspirerad just nu, det är så mycket jag vill och ska göra, så mycket vackert som händer i mitt liv nu. 

Jag är skyldig mig själv detta, att leva ut mina drömmar på riktigt. Jag vill göra fler av mina tavlor, så det ska jag verkligen göra, och få igång mitt företag så snart som möjligt! Jag vet vad jag vill och jag vet, efter en hel del motgångar att jag kan klara precis vad som helst. Inga rädslor, bara motivation! 

Man måste sluta vara rädd för att göra saker. För du lever en gång, så passa på att våga, våga leva vad du älskar, våga misslyckas några gånger, våga snubbla på vägen. För om du aldrig snubblar så vet du heller aldrig när du lyckas så ja... Misslyckanden är bara framgångsrika ageranden för att eliminera ytterligare sätt som inte fungerar! Så är det, så jag tänker misslyckas med saker några fler gånger under mitt liv, för om jag inte gör det så har jag inte levt tillräckligt, inte vågat följa vad jag älskar till fullo.


Jag tycker om att uttrycka mig i ord. Bokstäver är vackra ♥

Marlon Brando

Min inspiration för veckan ♥



Nya favoriter

okej, jag har två nya favoriter i Vampire Diaries, Kol & Elijah. Ja, jag är nog fortfarande sådär löjligt besatt. Övernaturliga män ♥ (hehe)







"Yes I'm a little behind on the times but, I believe the term you're searching for is...OMG." - Elijah

Rebel without a cause-kärlek

Dagen till ära så får det bli en fin serie bilder med vackra James och Natalie, blir kär gång på gång när jag kollar på bilden, så passar fint in på alla de andra fina känslorna idag! :)



detta leendet på läpparna ♥

Att gå upp tidigt, sätta på kaffe och sedan börja dagen med design-jobb. Känns så bra och jag är lycklig! 

Jag är verkligen det, lycklig, och det är en fantastisk känsla. Jag har så otroligt mycket kul och utvecklande framför mig, jag får designa, jag har alla mina fantastiska vänner med mig genom allt och jag får följa dom genom allt och se hur de växer sig, om möjligt, ännu starkare för varje dag som går. De är verkligen min inspiration. Dessutom får jag arbeta och umgås mer med mina älskade pappa som verkligen inspirerar och motiverar mig. Och utöver det så är det nytt avsnitt av Revenge som gäller idag, haha! 

Ja, jag tror jag kan sammanfatta det såhär: Jag är lycklig, jag trivs och det var längesedan jag vaknade flera morgnar i sträck med denna fina känslan i magen och detta leendet på läpparna. Älskar det! Jag har lärt mig så mycket det senaste, hur stark jag är, hur vackra mina drömmar är, att de ska bli sanna och att jag kan ta mig igenom vad som helst. OCH att jag ska dela allt vackert och mindre vackert som jag stöter på i livet tillsammans med de vackraste vännerna man kan tänka sig. 

Så ja, detta är en bra dag. Och kaffet smakar gott!




Helkväll/natt med mina bästa ♥


Fredagskvällen var planerad som en lugn vinkväll, jag och Emilia, men så blev vi spontana, så Emelie kom hem till mig, vi drack mer vin, dansade, pratade och bestämde oss för att åka ner till stan. Blev en helkväll på stan, först mys på Brännan och sedan några timmars dans på Harrys.
Och som avslutning köpte vi med fet mat hem till mig och mådde ännu finare!

världens bästa kväll!






One day your life will flash before your eyes.
Make sure it's worth watching.





Feberfrossa och huvudvärk

Hej hopp! Mår mindre bra i kroppen idag, feber, huvudvärk och hostar och frossar om vartannat... men men, har haft en bra dag ändå! Var med pappa när han föreläste på UF-mässan bl.a. och sedan har jag spenderat lite tid med nya illustrationsidéer, lite serietittande och massa vilande. Helt okej dag ändå alltså!

Ska krypa ner i sängen nu igen dock, och hoppas på att vakna piggare imorgon.




James Dean's 81-årsdag

Ja, idag skulle min största inspiration blivit 81 år gammal. Känns jävligt fint att bli inspirerad så otroligt mycket av ett lik. haha, men ja, vacker var han iallafall.

Jag tror det bästa med honom var att de flesta beskriver/beskrev honom som "konstig/annorlunda".
För om han inte hade varit så speciell så hade han inte heller blivit speciell för andra och han hade definitivt inte inspirerat så många.

För det är verkligen så, precis som pappa sa idag (igen) på föreläsningen, du når ingenstans i världen genom att vara precis som alla andra. Du måste vara annorlunda för att kunna göra annorlunda.
Det är så sant. Konstigt är bra!





Denna scenen ger mig fjärilar i magen för att den är så fin och bra. Och för att han är så fantastisk!

http://www.youtube.com/watch?v=64Vy5g6weX8

Det leendet får mig att le större, och det skrattet alltså ♥
haha, herregud. Finns ingen större inspiration.


Kreativ inredning


Jag älskar inredning, och något av det bästa med det är när jag försöker komma på nya sätt att inreda på med material som jag liksom redan har men som kan användas på annat sätt.

Exempelvis om en vägg känns för tom och jag känner att den måste fixas till... Varför inte då "klistra" fast DVD-filmer på väggen eller kanske några bokstäver som jag inte använder?

Love it!




It's about turning your dreams into reality




"There are some people who live in a dream-world, and there are some who face reality; and then there are those who turn one into the other."