Framgång

Vet ni vad som är det absolut vanligaste som jag hör när jag berättar om mina framtidsplaner som människor som inte känner mig så väl? Och det vanligaste jag nästan hör överhuvudtaget av folks åsikter om människor som vill nå långt...

"Då kommer du behöva trampa på många fötter!" eller "Men fatta hur många hon/han har behövt trampa på för att komma dit hon/han är."
När blev framgång ett resultat av att skada människor? Det är då sannerligen inte framgång i mina ögon. Dessutom kan lika gärna någon som vill arbeta som lärare/städerska/butiksbiträde eller vad som helst vara världens svin. Men antar att dessa åsikterna och förutfattade meningar kommer för att folk oftast inte tycker att man ska sticka ut. Eller jo, de säger att de tycker man ska sticka ut, att alla ska få vara sin egen person, men när någon väl gör det in real life så att säga, då jävlar är det andra bullar (haha, var tvungen! ÄLSKAR uttrycket! Vadå bullar liksom? haha)
Any how!
Att nå framgång handlar om att våga ta risker såklart, våga tro på dina egna ambitioner och din egen kunskap. Du behöver mod, självfallet, och styrka! MEN det viktigaste är ödmjukhet och tron på andra! Och jag tror att det är det de flesta inte har förstått. Jag är ingen expert, långt ifrån, men det här vet jag iallafall! För det är en sådan självklarhet...
FRAMGÅNG - handlar absolut främst om att investera i andra människors idéer och drömmar! Och nu pratar jag inte ekonomiskt, utan rent känslomässigt och tankemässigt. TRO på andra människor och VISA dom att du tror på dom!
Jag investerar i andra människor varje dag! Jag älskar det! Om någon berättar för mig om en idé de har, en dröm eller kanske bara en svag och avlägsen tanke om något, så lyssnar jag och säger något upplyftande. Jag INVESTERAR i deras tankar! Ni anar inte hur bra man mår när man bara säger något så enkelt som "Gud vilken kul idé!" och du ser hur deras leende bara blir större och större! SÅ JÄVLA FIN KÄNSLA!
Det är detta det handlar om, framgången, att lyssna och visa hur viktigt det är att våga. För om du tror på andra människor och deras livsval så kommer de att tro på dig i dina val, och du kan aldrig nå någon framgång ensam. Ge och ta, det är så enkelt, och det är precis vad det handlar om.
Du ska inte trampa på några fötter, du ska lyfta andra!
Ha en vacker dag nu! puss

Åsikter

Som jag sagt så många gånger tidigare. Människor är fantastiska på åsikter om allt till höger och vänster. Och vet ni vad det bästa är? Det är ALDRIG okej att ha en åsikt emot någonting... Förrutom när personen i fråga som säger att det aldrig är okej att ha det, helt plötsligt har det om något. haha, älskar motsägelsefulla människor! ... eller ne, det gör mig nog mest arg.
 

Vore fint om man bara kunde respektera varandra istället. Låter så klyschigt som det bara går, men vafan. Ska det vara så jävla svårt? Uppenbarligen ska det det.

Ni är vackra

Är lite dålig på att uppdatera just nu. Jag och min vackra syster har ett litet projekt på G, så ja.... Ni får veta mer när det är klart! 

Hoppas ni mår fantastiskt! Ni är vackra ♥

Drömmar

Det finns en sak som jag tänkt så mycket kring den senaste tiden, något som gjortmig frustrerad, ledsen och besviken på människor. Jag har märkt hur få människor det är som faktiskt tror på andra, som uppmärksammar andra att sträva efter mål, drömmar, idéer och viljor. Och jag har märkt hu många som istället trycker ner andra med deras egna drömmar och mål. Det gör mig så arg. 

Är vi inte alla människor? Bor vi inte på samma planet? Härstammar vi inte från detsamma från början (oavsett tro om vad som varit före oss)? Vad hände med människan. Varför blev vi så svarta, hemska, råa och kalla? Det har väl alltid funnits hemskheter och, i mina ögon, onda människor, men ändå. 

Det är som att, nuförtiden, är man konstig om man har drömmar och stora mål med livet. Folk tycker att man ska nöja sig. Och det är väl okej om man vill det, men att trycka ner de som vill annat, det gör mig så jävla arg och ledsen. Ett exempel:

- "Jag ska bli en välkänd designer i framtiden, jobba hårt, tjäna massor av pengar och leva ett riktigt kul liv"

svar: - "Okej, fast du... Du borde tänka mer realistiskt!"


Fyfan vad arg det gör mig, när folk själva inte vågar tro, inte vågar tänka/säga något annorlunda och de ska in och riva bort andras drömmar och visioner! Det handlar inte om politik, tro, ekonomi, livserfarenheter, ålder, kön eller what ever - Det är aldrig okej att tala om för någon att ens drömmar är orealistiska! Det är aldrig okej att dra ner en annan människa och absolut inte att säga att deras drömmar inte är värda att kämpa för och att deras visioner är fel. Och det är aldrig okej att säga att en annan människa tänker FEL! Det finns inget fel i att ha visioner, så länge det inte skadar någon, vi är alla olika. 

Drömmar har alltid varit viktigt för mig. Det är något jag och mina älskade syskon har lärt oss genom hela våra liv, att våga drömma, att våga tro på sig själv genom allt och att man ska ha stora mål och våga gå efter dom. Det spelar ingen roll om drömmen är att köpa senaste filmen som kommit ut, att starta eget företag, att bli frisör eller lärare, att få barn eller att leva ett kul liv... Små som stora drömmar, alla har lika stort värde. ALLA drömmar är viktiga, och kom ihåg en viktig detalj, någon som jag lärt mig från barnsben: 

DU ÄR VIKTIG OCH DINA DRÖMMAR ÄR DET VIKTIGASTE DU HAR! LÅT ALDRIG NÅGON TRAMPA PÅ DOM. DET ÄR DINA DRÖMMAR SOM FORMAR DIG. JAGA DOM, GE ALDRIG UPP OCH VAR STOLT ÖVER VARJE MÅL DU NÅR! DU KAN KLARA PRECIS VAD SOM HELST.
VÄRLDEN ÄR DIN, SKAPA!

Art by Linn

Okej, jag är så fucking jävla stolt över mig själv! ÄNTLIGEN är webbshopen uppe på riktigt! Ska upp fler produkter som är på G, men fyfan vilken fantastiskt känsla detta är! Som att bli med barn typ... eller kanske inte... eller jo. haha

Trivs fantastiskt bra med tillvaron och styrkan i mig själv just nu. Kolla in webbshopen vet ja! www.artbylinn.se





Dessutom fick jag hem registreringsbeviset från Bolagsverket idag också, och jag log det största och töntigaste leendet någonsin! UNDERBART!

Nu ska jag sova lite, upp tidigt för utbildning imorgon igen! Fint liv, godnatt ♥

Size Me!

Kvällstidningen för idag är fantastiskt inspirerande. Som jag skrivit 100ggr innan så är Isabella en fantastiskt stor förebild för mig, och därför gör denna kampanjen mig ännu varmare i hjärtat.

Hon är så fin och så bra så jag ryser av bara tanken. Åh.
Och ja, kampanjen är helt jävla grym!! Och jag har skrivit på kontrakt, för fyfan vad hon har rätt, eller hela redaktionen har rätt, vad fan är en kroppsform, hudproblem, hår, hudfärg eller liknande jämfört med allt som du kan uppleva genom att fokusera på att leva? INGENTING! Det är så oviktigt så det knappt finns ord.

Och jag tycker om livet. Och det vore jävligt orättvist att bortprioritera någon/något du tycker om - eller hur?
Precis!

Nu ska jag sova, godnatt vackra ni!


Kortare än kort

Ja, klippte ju, som sagt, håret ännu kortare i fredags. Och ja, kort blev det!... ÄLSKAR det verkligen!! Känner mig som "Twiggy", och det är ju en helt okej känsla. Haha


Skäms Linn

Ja. Skäms på att jag är en usel bloggare just nu. Älskar att skriva, men hittar inte tiden... Får bli omedelbar förbättring på detta!

Händer massor nu iallafall! Ska berätta mer i slutet av veckan!! Skrämmande och helt underbara saker!

Den där kicken som jag får av att göra något som gör mig rädd, den kicken har jag i hela kroppen just nu. LOVE IT!


Solig eftermiddag i Göteborg.

Spenderat eftermiddagen och kvällen i Göteborg. Eller ja, är ju fortfarande här så...

Men vi har haft det fint och mysigt iallafall, jag, Erik och Adam. Suttit i en park, pratat och kollat på de söta söta ankungarna. Också har vi gjort varma mackor.
Kvällen avslutade jag och Erik med te och prat i soffan, i Eriks lägenhet. Ja, det känns lite konstigt, på ett vuxet sätt... Jag får lite höns-mamma-vibbar från mig själv. Stolta sådana, haha.

Nu ska vi sova, blir upp tidigt imorgon, ska till frisören igen och klippa håret meeer! Har bestämt mig för att jag vill ha det ännu kortare! :)

Godnatt och må bra! Livet blir så mycket roligare och vackrare då!


Ta vara på livet.

Imorse gick jag upp från sängen, direkt in i köket, satte på kaffemaskinen och tog sedan med kaffet och en bok ner till trappan utanför min lägenhet/huset. Satt där i en timme och bara njöt av livet.

Sådant här ska jag göra oftare. Ta vara på att bara må bra.