Att inspirera andra




Den där känslan när man älskar någon så innerligt att du skulle känna dig genuint lycklig bara över att se denne le varje dag och må bra. Det är liksom det viktigaste, att hon/han får le och bara vara lycklig. När det, vackert nog, är viktigare än själva relationen i sig.

Den känslan.


Nyklippt och kort!

Är nyklippt och jag älskar det verkligen! Att jag inte klippt det kort tidigare... Stortrivs! :D

Har haft en bra dag överhuvudtaget. Fint!


Känslan

Känslan när man precis startat igång sitt första egna företag och man ska försöka sova för att man är så trött men idéerna och tankarna i huvudet tycker annat. Den känslan. Oslagbar.

Godnatt! Och kom ihåg en sak:

"Take every risk & drop every fear"


Så snygg så jag dreglar.

Ja. Behöver inte säga så mycket mer. Så vacker!

lite inspiration också för torsdag. Hihi...


Focus and stay positive!



Johnny Depp-kväll

Jag och min vackra syster myser med Johnny Depp-filmer ikväll. Har kollat "Ninth Gate" och nu myser vi med Pirates!



Never give up on your dreams.

"Success seems to be largely a matter of hanging on after others have let go."

~ William Feather


notice life


nätter

Alltså, vad är det med nätter egentligen? Varför är det alltid lättare att arbeta, koncentrera sig, vara kreativ, drömma och till och med leva på natten? Älskar det. Mörkret, tystnaden, och som min kära syster sade... det finns inga måsten. Allt känns lättare då, när du liksom känner dig helt ensam. 

Jag borde varit född som vampyr. Det hade varit perfekt. Hade gynnat järn-halten i kroppen också, det behövs!

Skämt å sido, älskar natten. Men hade varit lite lättare om jag var lika bra på att koncentrera mig även på dagen. Men man kan väl inte få allt här i världen... Eller jo, det kan man! Blir till att träna på den saken bara!


Ha en fantastiskt fin dag nu, det tänker jag ha! ♥

du är så otroligt jävla fucking vacker.

"It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog."
- Mark Twain





Vet du vad? Du är så otroligt jävla fucking vacker så det sticker i ögonen och hugger i hjärtat varje gång jag ser dig! Och vet du en sak till? Du är så otroligt stark. Ingen kan någonsin fälla dig, för du är värd allt i hela världen och du kan få allt det som du vill ha. Du behöver bara stå upp för dig själv och våga vara precis den du är. Och det kommer du fixa, för du är så vacker och du är så enormt stark.


De orden. Gör dig själv en enorm tjänst. Ställ dig framför spegeln när du gått upp imorgon och läs upp dom högt för dig själv. För fyfan vad vacker du är! (Det blir roligare om du svär, mer kraftfullt också för den delen, och roligt är bra. Att le stort och skratta är bra. Världens bästa medicin.) 



en sak till. Om du någonsin sagt till någon att de på något vis inte skulle vara värdiga de orden.
Att de liksom inte räcker till på ett eller annat sätt.
Om du någonsin fått någon att känns som om de inte är starka nog eller vackra nog...
Om du känner igen dig, så ställ dig framför den där spegeln imorgon bitti, kolla på dig själv och....
slå huvudet så hårt du kan in i spegeln. Och sedan tänker du till nästa gång. Tack.



Och glöm inte att LE!! Det är så otroligt viktigt!
Älskar leenden. åh ♥

Verklighet

"1 teaspoon white Karo
1 big can evaporated milk
equal part boiled water or distilled water
I egg yoke (sp.)
mix and chill
Don't feed him meat or formula cold
1 drop vitamin solution per day
Take Marcus to Dr. Cooper on Melrose for shots next week."





Satt och slö-läste lite om James Dean, min största inspiration, när jag plötsligt såg bilden här ovan. Ett vanligt papper där James Dean, för snart 60 år sedan skrev ner instruktioner för hur hans katt skulle skötas när han var iväg på bil-rallyt han skulle på innan han dog. 


När jag kollar på bilden så känns det sådär läskigt verkligt. Alltså, klart man vetat tidigare att han funnits i verkliga världen, att han andats, skrattat, lett, pratat, tänkt, levt. Men helt plötsligt blir det liksom en annan sak. Jag kollar på bilden, på pappret, ser hans handstil, och tänker liksom "Vad tänkte han just i den stunden? Klappade han sin katt innan han åkte iväg? Hur lät det när han förde pennan över pappret......" haha, ja, ni fattar. Låter knepigt, men tänk så levande han var i just den stunden och tänk hur viktigt det var för honom att just då se till att hans katt skulle må bra medan han var borta. Och från att vara så levande så var han sedan helt plötsligt bara borta liksom. Den där sista gången han tog upp sin katt och kramade om denne skulle verkligen vara den sista gången någonsin. Allt han gjorde skulle han göra för absolut sista gången. 

Det känns så konstigt när man tänker så. Han är liksom inte bara ett namn, någon som inspirerar mig och miljoner andra. Han var verkligen någon, någon som andades, någon som skrev lappar, någon som betydde något alldeles alldeles speciellt för en liten katt. 





Älskar hur en enkel lapp kan göra alla tankar, känslor och bilder av honom till plötslig verklighet. 
Och ja, än en gång, tack James för att du inspirerar mig genom allt. Kan inte ens förklara det, men det är bara något med dig som gör alla färger mer klara. Tack för att du har funnits. Det gör skillnad.