Intressant fakta...


Ska återgå till min 200g choklad och kaffe. Världens bästa kombination.
Ha en bra dag!




Randy Gage inspirerar mig


- If you act like it's impossible to fail - it probably will be.


- If you have someone around you that tells you that you can't be great, get away from them. Now.

usel uppdatering

Har varit riktigt usel på att uppdatera. Förlåt för det. MEN har haft så otroligt fullt upp så jag knappt hinner andas, kan absolut inte slappna av på kvällarna iallafall..... Men kul är det! Massor på gång samtidigt och jag trivs fantastiskt bra med det! Ska bara lära mig att planera in mer egen-tid dock...

Sitter och jobbar just nu iallafall, som vanligt på en vanlig onsdag vid denna tiden. 


Inspiration



Södertuna Slott

Spenderade en fantastiskt inspirerande, motiverande och fin helg på Södertuna Slott! Jag är fortfarande full av mängder och återigen mängder av energi från all motivation, underbar känsla! 

Min största motivation och inspiration i livet, min kära far, var också med. Det gjorde det hela ännu finare.


Fantastiskt god trerätters till både lunch och middag, stoor frukostbuffé,
massa gott vin, champagne, utbildning och glada människor.



fint

min fina och glada syster sov hos mig till idag. Vi såg på "London" och åt Tacos, fantastiskt fin kväll alltså.


Hon är något av det sötaste jag vet, helt klart.

Och imorse gick vi upp tidigt, dukade fram good frukost och såg nya avsnittet av TVD, Det var ÄNNU finare! Herregud, känns mig inte så vuxen när jag tänker på hur beroende jag har blivit av det, men äsch. Spelar roll...Fint är det!

Och ikväll kommer min bästa Erik på besök, var alldeles för många veckor sedan sist! Blir film och Tacos igen, och sedan sen bussresa till Fristad för övernattning. Upp tidigt imorgon ju, ska iväg till Stockholm och spendera helgen på Södertuna Slott! Utbildning, bada badtunna, vinprovning osv...Kommer bli grymt! 

Så ja, ska avsluta jobbet, sedan hem och packa och försöka vila lite. pusshej! ♥

present av pappa

Fick en fin present av pappa igår, den hänger nu så vackert i mitt kök. 


flyttat hela helgen

Juste, jag lever. Men jag har bara haft väldigt fullt upp och varit värdelös på att prioritera bloggen...jaja. Ifall ni undrar liksom.
Flyttat hela helgen iallafall. Eller ja, inte jag, men Emelie och Emelie har. Så jag har varit städhjälp och flytthjälp non-stop. Kul, och lägenheterna är så fina båda två! :) 

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i ena handen och datorn i andra och försöker få fram en logga. Ska nog få fram något hoppas jag. Känner mig kreativ och inspirerad iallafall.

Har varit duktig och bokat tid hos kiropraktorn imorgon också, så han ska få försöka knäcka till mig lite, så den här förbannade huvudvärken ger sig av. Är så trött på den, så jag hoppas hoppas...



fyndat nattduksbord i källaren


Skulle gå ner i källaren med tvätten och stötte på min fina hyresvärd. Hon röjde lite och frågade om jag ville ha detta vackra bordet, då hon tänkte slänga det annars. Jag blev lycklig och tog med det upp och gjorde om lite.

Fint.