Det bästa som finns

Ibland kan det absolut bästa som finns vara när man bestämt sig för att gå och lägga sig tidigt och lägger sig i sängen, men helt plötsligt bestämmer sig för att sätta på en film istället och inte alls sova.
Nu ska jag dricka te och se på två till avsnitt av Beverly Hills 90210, sen sova!


Jobba imorgon igen, känns skönt att vara på benen!

Beverly Hills 90210

Har spenderat denna veckan med hela första säsongen av Beverly Hills. Och alla är så snygga och fina, och allt känns sådär underbart 90-tal och jag älskar kläderna. Okej, inte alla kläder, men de höga shortsen, de fina kläningarna, stora skjortorna och ja, massa! 

Jag tycker om att kolla på gamla serier, det är en helt annan känsla än att titta på något modernt. Det är liksom nostalgiskt och mysigt på något sätt, även om jag själv aldrig upplevt 90-talet själv. Eller jo, klart jag levt då, men inte upplevt det, haha, ja, ni fattar! :) En annan serie i liknande stil som jag tycker mycket om är "My so-called life", underbart!

















Det är värt att le för

Ibland gör man så korkade saker. Saker som man liksom vet om kommer göra ont och skada en på ett eller ett annat sätt, men ändå gör man det. Hur många gånger har man till exempel inte lyssnat på en låt som gör en ledsen, och just därför lyssnar man liksom? Eller kollat på en bild som påminner en om något fint eller hemskt, något som får dig att gråta iallafall. Det är som att man ibland pinar sig själv medvetet. 

Men jag antar att det bara är mänskligt. Och jag vet inte, man kanske behöver det ibland? Få minnas, även det som gör ont liksom. Det är också minnen och en del av ens liv och vem man är och har formats till.

Kom att tänka på detta för att jag, faktiskt av ren slump, snubblade över lite gamla bilder på datorn. Hittade bland annat denna. Står till och med ett datum på den, och en tidpunkt. 08-08-07 17:00. För över 2 år sedan togs denna, medan jag väntade, efter redan 7-8 veckors väntande tidigare. Och ja, tänker inte skriva mer än så. Men bilden gör ont att titta på.

Jag tror att, vad jag ville komma fram till, var att det är okej att tvinga sig själv att minnas ibland. Jag tror ärligt talat att man behöver det, för att förstå hur man själv fungerar. Allt som händer i ditt liv, alla handlingar, alla beslut och alla dagar i livet räknas. Allt påverkar på sitt sätt. Det är fint när man tänker efter, men också skrämmande. Men även det tråkiga, det i livet som är skrämmande, kan påverka dig positivt. Tänk på något hemskt som du varit med om eller som du känt, och tänk sedan på alla de nya människorna som du träffade efter det, eller annat fint som du fått uppleva. Det skulle du antagligen inte gjort om den där händelsen eller känslan aldrig hade ägt rum.

Jag vet att det inte är lätt att tänka så, men det stämmer ju faktiskt. Och det gör att jag just nu faktiskt kan le åt bilden. För jag kommer ihåg hur fin jag kände mig den eftermiddagen. Jag var orolig och nervös och kvällen skulle sluta i känslomässig ensamhet och tårar, men jag var vacker. Det är värt att le för. ♥





återigen, människor är vackra...♥

"...and my heart just did a flip-flop over that..."
- James Dean


Fina ord från fina människor är så mycket värt...
Så tack Helena


Älskade Emelie var precis här, vi åt Kina-mat och pratade. Det var så otroligt mycket värt med lite sällskap för en liten stund. ♥

Ska återgå till te och film i några timmar till nu, sen sova. Måste bli frisk snart, huvudvärken känns lite lättare och jag är piggare iallafall! :)

Det finns så otroligt vackra människor

Jag fick ett fint mail igår kväll. Ja, människor kan vara så otroligt vackra! Jag blev glad och det gjorde hela kvällen fin, inte ens huvudvärken kunde förstöra det. Tänk vad bara några fina ord kan göra en människa underbar, det får mig att le.

Så, ja, tack Sarah.

10 dagar i gråskala














Film, kolla på klockan, läsa lite, äta lite, kolla på klockan igen, sova och drömma massa konstigt (antagligen på grund av febern), mer film och massa smärtstillande... ja, så har väl de senaste 10 dagarna sett ut.
Allt känns som i en gråskala.

Fast jag är inte så himla deppig som det låter faktiskt :) Jag har det ganska mysigt faktiskt, med film, böcker och fin musik. Önskar bara att jag kunde börja jobba igen, att huvudvärken skulle försvinna och att jag kan åka ner till stan och träffa mina fina. Men det ordnar sig! Jag har iallafall mina fina och töntiga Barbapappa-lakan! Fint! Och snart är Emelie på väg hit med mat, ännu mer fint! ^^


Och just det, Erik klarade sitt teoriprov :D
GRATTIS igen älskling ♥

Drömmar

När jag var liten, alltså inte jätteliten, men mindre helt enkelt, så ville jag inget annat än att bli inredningsarkitekt. Okej, jag hade en liten period då jag ville bli obducent, det verkade liksom intressant, det tycker jag fortfarande! Men ja, iallafall, jag ville bli inredningsarkitekt. Jag ville arbeta med färg, form och olika miljöer. Jag ville arbeta med min egen kreativitet varje dag. Det var min dröm, kreativitet! 

Jag tycker fortfarande att inredning är bland det roligaste som finns. Jag kan gå omkring i inredningsbutiker i timmar utan att trötta. Jag fullkomligt älskar det. Men för att bli inredningsarkitekt så måste man plugga massa matte, så ja, där sprack den drömmen. Fast jag klagar inte, tror kanske till och med att jag hellre har det som fritidsintresse, att vara kreativ och låta mig inspireras. Det gör jag varje dag, och färg är som mitt motto. Bara ordet "färg" är vackert. Färg färg färg, ett par riktigt starkt röda läppar, finns det något vackrare? Eller kanske en gul kaffebryggare, en orange klocka eller en grön soffa? Älskar det! :D Det är väldigt sällan som jag köper någon svart, vitt eller grått. Inte för att det inte är fint, det är bara inte jag.


En annan dröm jag har haft har varit ett arbete där jag får chansen att uttrycka mig i ord. Jag tycker väldigt mycket om ord. Ord är fina, ord som "vacker" eller "saknad" eller till och med ord som "tystnad" och "natt" och "mörker". Jag älskar att uttrycka mig i ord, att sitta vid datorn och skriva. Därför blir jag ibland arg på mig själv för att jag inte skriver mer i bloggen. Jag skriver inte heller så mycket som jag vill skriva. Jag vill inte att det ska vara någon typ av dagbok, det ska vara jag! Och jag vill skriva med mer vackra ord i massa vackra färger. Så ja, jag borde väl bli mycket bättre på det! 






30STM

Okej, jag blev något inspirerad till att skriva detta tack vare Oskar

När jag låg i sängen häromkvällen, och huvudet dunkade och jag bara ville gråta för att det gjorde så ont, så satte jag på musik, 30 seconds to mars. Och huvudvärken lättade och jag somnade till Jared Letos röst. Alltså, musik kan vara helt fantastiskt! 






Jag saknar 20 Juni, i somras, Pier Pressure och 30 seconds to mars! Det var magiskt. Jag höll Jared Leto i handen, hörde hans röst live för första gången och såg honom med mina egna ögon. Jag höll i honom. Han är fantastisk. Både som skådis och artist. Musik kan verkligen vara magiskt.


Fina listan -  30 Seconds To Mars ♥

9 dagar

Har varit sjuk i snart 9 dagar, vilket ger mig lite lätt panik. Inte kunnat jobba, inte kunnat träffa någon och dessutom är jag trött på att sitta/ligga still i min lägenhet och bara vara. Okej, har sett massa film, och det är ju fint och mysigt, men till och med det känns sådär efter några dagar. Så jag tar gärna tillbaka mitt liv nu tack! :) Att äta smärtstillande känns dessutom inte okej, tycker inte alls om att ta tabletter av olika slag, så neej, huvudvärken kan jag klara mig utan!

Jaja, inte så mycket att göra förutom att vila. Finaste Erik och Karl var iallafall här i eftermiddags med Kina-mat, bäst! ♥



jag är galet sällskapssjuk

Okej, antar att jag fått influensan. Har vilat en hel vecka snart, men huvudvärken och frossan blir bara värre. Orkar inte ens kolla på film längre typ, allt snurrar. Så ska försöka sova mer.

Har inte mycket intressant att skriva alltså. Så ja, godnatt! 


Jag är galet sällskapssjuk just nu, att vara instängd ensam i min lägenhet en hel vecka med huvudvärk funkar inte ♥

Shia LaBeouf

Okej, jag tänkte att jag skulle lägga fram veckans skådis också :)




Shia LaBeouf har varit en av mina favoriter i flera år och är en grymt duktig skådis, enligt min mening. Det finns väldigt mycket film som jag kan se om och om igen, ofta, utan att de blir dåliga. En av dessa är bl.a. "Eagle Eye", med Shia LaBeouf såklart! Shia spelar även huvudrollen i en av mina absoluta favoritfilmer, "A guide to recognizing your saints". Grym film, och jag kan se den hur många gånger som helst. Ett bra drama!
Andra filmer jag jag tycker väldigt mycket om är Disturbia, Transformers och Indiana Jones. Finns fler filmer som är bra, men detta är de jag tycker om mest.







Såg även "Wallstreet - Money never sleeps" och "Transformers - Revenge of the fallen" i veckan, och jag tyckte väldigt mycket om de också! Wallstreet var väl dock en liten besvikelse, då jag tycker om den första filmen, men denna var för mycket drama. Gick inte ihop liksom. Men den var bra, kunde varit bättre dock.
Den andra Transformers-filmen gillade jag verkligen! Kanske t.o.m. bättre än den första! 


I vilket fall som helst. Bra skådis! Dessutom otroligt charmig och trovärdig. Hel klart en av mina absoluta favoriter. 



Nu ska jag möta upp lillasyster Ellen i stan. Är fortfarande yr och har en jävla huvudvärk som vägrar släppa, men hon ska komma hit, så ska vi ligga i soffan och kolla massa mysig disney-film. Det hjälper nog mot huvudvärken! Dessutom behöver jag lite sällskap efter en hel vecka ensam! ^^ 



Jag har flyttat in i Eriks tröja

haha, känner mig inte jättepigg. Har bott i Eriks tröja hela veckan. Den är mysig ♥

Önskar bara att huvudvärken kunde släppa...



Fint besök av mamma.

Mamma kom hit i eftermiddag med massa "Krya-på-dig-mat" till mig ^^ Så fint! Choklad, glass, pannkakor, bröd, yoghurt, C-vitamin, frukt och massa mer. haha, snäll mamma! :D

Också hade hon köpt nya lamp-skärmar till mig och tagit med plastblommor från jobbet ^^ Alla mina riktiga blommor dör liksom bara, haha! 






Mår sådär, fortfarande jättemycket huvudvärk och ont i magen + yrsel. Inte kul alls, brukar inte vara sjuk, och absolut inte såhär länge. Men men, bara att vila, så går det väl över. Nu ska jag se massa mer film och äta choklad. Kollar på Beck-Hämndens pris just nu, Beck är alltid fint! :)



Love and other drugs

Okej, tänkte att jag skulle försöka ge ett veckans filmtips! Har dock sett massa massa bra film i veckan, eftersom jag bara kollat på film hela dagarna nu när jag varit sjuk, men här är en bra iallafall!





Love and other drugs handlar om Jamie, som är säljare inom läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad för första gången i sitt liv. Men Maggie lider av Parkinsons sjukdom, och vill inte förstöra livet för någon annan och är därför rädd för att ha ett seriöst förhållande, vilket Jamie inte vill acceptera, utan gör vad som helst för att få finnas där för henne...

Saken är den att jag inte brukar gilla sådana här filmer så ofta, ibland om de är riktigt bra, men långtifrån alla. De blir ofta för klyschiga liksom, men jag tyckte verkligen om denna. Den hade liksom hjärtat på rätt ställe, fin! :)




Min finaste Jessi ♥

Jag älskar dig ♥




Du är bäst.
Jag tror på dig varje dag, varje sekund, och jag vet att du kommer fixa detta.
Sista veckan på sjukhuset nu, och jag vet att det skrämmer dig, men du kommer fixa det!
Du är stark, och vad som än händer efteråt nu, så finns jag vid din sida hela tiden, och vi fixar det, tillsammans.

Min finaste Jessi ♥

Feber, yrsel och magont

Feber, yrsel och magont. Tycker inte om det alls, orkar inte ens sitta upp längre stunder. Men det är bättre idag iallafall, känner mig piggare :) 

Ska bara ligga i soffan och se en massa film. Tänkte bl.a. se "Wall Street - Money never sleeps", det är väldigt illa att jag inte sett den innan nu! Tycker om den första Wall Street, och jag gillar Shia LaBeouf väldigt mycket! Så den får det bli idag, och sedan ska jag se "500 days of summer", var så längesedan. Mysig och vacker film.

Ja, det får bli min dag + någon mer film såklart. 


Blev inget kul inlägg, men har inte så mycket kul att berätta när jag är sjuk heller, så jaa...

Rebel without a cause

Finast.











Okej, detta är kärlek. Fin film, trygghet och avslappning på ett underbart sätt. Kan inte förklara det.
Det är som om allt annat försvinner när man ser vissa filmer.
James Dean hjälper iofs till också ^^ För att han är helt galet, underbart fantastisk. Och snygg naturligtvis, men det är liksom inte det som gör det. Han är bara vacker helt enkelt, hela han, och det gör mig trygg på något märkligt sätt. Kärlek.



Vin, taco och en bästa vän

Okej, jag har varit värdelös på att uppdatera senaste tiden, men ha väl inte haft någon speciellt att berätta heller! Men strunt samma.
Förra veckan gick i vilket fall som helst hur fort som helst. Jag jobbade, träffade Emilia, Karl, Erik, Jessi och Emelie, var hemma hos familjen och hälsade på, såg en massa film och i lördags hade jag och Erik myskväll med tacos, vin och skräckfilm. Ja, han med en hel del iallafall, fint!

Borde fixa iordning lite grejer i lägenheten, typ städa, men har ingen riktig lust just precis nu, så nej, det får vänta. 




Att skratta högt tillsammans med dig kan vara det finaste i hela världen ♥

Movies are like an expensive form of therapy for me






Ja, har äntligen fått klart filmhyllorna och fått upp alla mina filmer i veckan. Så otroligt fint blev det ♥

Maskeradfest i Kinna

Maskeradfest hos Oskar i Kinna igår! Blev en fin, mysig, kul och minnesvärd kväll! Jag, Erik och Karl kom dit någon timma innan alla andra, så vi satt och pratade, Oskar blandade drinkar, kokade nudlar också kollade vi på Madonna :)

Senare blev det massa dans, fler drinkar, hög musik, fin sång och massor av fantastiska människor. Jag måste säga en sak bara, jag tycker verkligen om Oskars umgängeskrets, den är väldigt väldigt fin :*





Oskar var skoghuggare (senare dragqueen) och Erik och Karl var Mario-brothers.
Jag var Sally i "Nightmare before Christmas" och min fina syster sydde, som sagt, min klänning. Duktigt och tack igen! :)




Träffade fina Oskar också, det är verkligen värt att skriva!
En person som inspirerar mig så otroligt mycket, och som är fantastiskt fin.
Det som är ännu finare, är när man känner så om någon som man aldrig träffat tidigare.
Han gör mig liksom glad, trots att jag aldrig ens sett honom på riktigt innan. Vacker människa ♥
Och det var fint att äntligen få krama om dig och säga det rakt till dig :*


Avslutar med en bild på honom och Daniel, tomtarna :)






Jag är stolt över dig varje dag

Jag är så stolt över dig, över vem du är, vad du drömmer om, vad du vill och över hur du lever ditt liv.
Jag är stolt över dig varje dag ♥



Och du är så vacker.

Födelsedagsmiddag

I torsdags så åt jag, Oskar, Karl, Erik och Linus fin middag hemma hos Karl. Vi spelade spel, pratade och hade det lika mysigt och fint som vi alltid har det. Firade alltså Oskars födelsedag, några dagar försent, men ändå!





Jag tycker om er massor ♥

Emelie 19år ♥

Idag fyller finaste Emelie år! Grattis Grattis Grattis :*

Hoppas din dag blir underbar, det är du värd! ♥





Min design-syster

Min syster Alicia är grymt duktig på att designa kläder och sy dom! Grym verkligen! 

Hon håller på med en klänning till mig just nu, haha, den kanske inte kommer klassas som grym då det ska bli en trasdocka-klänning till Oskars maskeradfest på fredag, men iallafall. Hon är duktig! Ja, jag är stolt! :)



Som att läsa om någon okänd

Hur många gånger har man inte läst liknande artiklar och bara tönkt "oj, hemskt!" och sedan bläddrat vidare, oberört. Det är tragiskt. Vet inte riktigt vad jag ska säga, mer än att jag började gråta när jag läste artikeln, du kom liksom tillbaka i huvudet.
Älskade Lina ♥

http://hn.se/nyheter/varberg/1.1076339-kvinnas-dod-anmals

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Okej, jag blev besviken när jag tidigare fått veta att en fjärde Pirates-film skulle göras, och nu är trailern här och i sommar har filmen premiär. Det känns liksom som att tre bra filmer räcker, en fjärde blir för mycket. Dessutom är det bara Johnny och Geoffrey som är med från de tidigare filmerna, av huvudrollerna alltså, och det känns inte helt okej heller. Ska de göra en till film, så får de göra det riktigt. Detta blir mer av en spin-off.

Men okej, klart man ska se den, och jag vet ju faktiskt inte, kanske blir grymt! :)


Han gör mig stark på något vis

Det är okej att vara töntig och gråta över en kändis död när han var såhär vacker!
Han gör mig stark på något vis, det är knepigt, men sant.






Har kollat på "Öster om Eden" och gråtit lite nu, haha, mysigt iallafall!
Har äntligen satt upp mitt namn på min brevlåda också, det är fint om något.
Att jag har en egen brevlåda känns vuxet! haha, godnatt!




Nyårsafton

Firade nyår med finaste gänget. Skrattade, log massa, skålade, kramades, mådde bra, pratade, dansade, sjöng högt och falskt, lagade mat och var lycklig! Erik, Karl, Oskar, Alicia och Oskars kompis Christina, fina människor ♥











Nytt år nu, och det ska bli ett jävligt fint år.
Kunde inte börjat bättre iallafall ♥