Godnatt

Här ligger jag i skrivande stund. Nedkrupen under täcket och allt är bara tyst, mörkt och lugnt. Har nog nästan aldrig tyckt att det ska bli såhär fantastiskt galet skönt att få sova! Huvudet är så tungt just nu....

Men har haft en fin helg hittills och morgondagen blir nog fin den med. Lugn, väldigt lugn, men fin. Så godnatt.


Leende


Det finns nog inget vackrare än ett leende faktiskt. Ett ärligt leende, ett sådant där som liksom smittar av sig vid bara anblicken. Och ett par leende ögon på det, det är så fantastiskt vackert!

Så här får ni ett stort leende såhär på lördagseftermiddagen. Fint! Och jag mår fantastiskt bra idag, eller nja, huvudet är väl fortfarande inte med efter gårkvällen, men annars så! haha



Långklännings-premiär och jag älskar det!

Här sitter jag just nu, i solen mitt i parken och bara njuuuter av en fantastiskt fin dag! Långklänningen och conversen är på och det gör allt ännu vackrare!

Det här med att bara umgås med sig själv ibland, bara njuta av ensamheten, är underskattat. Jag trivs fantastiskt bra!


Vårkänslor


Spenderat flera timmar i solen med min vackra syster idag. Vårkänslor i hela kroppen, känns fantastiskt fint!
Vackra färger, solen som bränner och massor av kärlek på det. Dagen kunde inte ha varit finare!



Jared Leto

Den mannen alltså. Fantastisk!


alla behöver lite extra kärlek i vardagen ibland


Fyfan vilken underbar dag! Jag är på ett fantastiskt humör och INGENTING står i min väg just nu. Älskar alla fantastiska möjligheter jag har framför mig! 

Hoppas ni har en minst lika fin dag! Nu ska jag fika medmin fina Emilia. 


Här får ni lite extra kärlek. Ännu finare.


Spartacus

haha, förbättring sade jag ja! Bra där Linn...
Fast har legat i magsjuka i nästan en vecka, så har en bra ursäkt! Och jag säger bara såhär... JAG VILL INTE LIGGA EN SEKUND TILL I SOFFAN JUST NU! haha, har fått nog av den, och av filmer/serier skulle man kunna tro...men njee, så långt skulle det nog aldrig gå! ;)

Blev något nytt under sjukveckan nu iallafall, fastnade som aldrig förr för "Spartacus". Älskar naturligheten i serien, det grova manuset, nakenheten, det grafiska skapandet, det grafiska blodet, hur de skilldrat historien med gladiatorerna osv osv.... Fantastiskt bra måste jag säga! 


Hoppas att ni sover fantastiskt gott inatt och får en riktigt grymt bra start på den nya veckan! 
NI är fantastiska allihop! Godnatt ♥

Förändring

Ja, precis så. Sker lite förändring, både i livet och här på bloggen, haha, livet är lite upp och ner och till höger och vänster... på samma gång ibland, underbart men en aning förvirrande vissa stunder, så ja. Därför jag är usel på att uppdatera just nu. Ska ändra på lite saker, ändra riktning med bloggen! Skriva om det jag brinner för, motivation och inspiration och dessutom utveckla mitt skrivande lite...

För just nu har jag liksom hamnat i ett läge då jag ibland skriver ett inlägg bara för att jag känner att jag måste, och det är liksom inte meningen med bloggen. Jag har ju den för att jag älskar att skriva och för att låta mig själv inspireras och i min tur försöka inspirera andra... Så under veckan blir det kanske till och med lite förflyttning av bloggen. 

Seriösa saker det här! haha, hoppas ni mår helt jävla fantastiskt iallafall! För det tänker jag göra, men nu ska jag sova... Händer en del imorgon, så borde ha sovit för några timmar sedan redan, men Jason Statham tog över min kväll istället. Eftersom det är han så känns det okej! puss i pannan på er. 


Och vet ni vad? NI är vackra idag! Så le stort och ha huvudet högt, okej!? Härligt!

Jason Statham


Okej, jag faller.
Finns alldeles för få riktigt grymma skådisar, som dessutom är riktiga män, med brittisk accent, hår på bröstet och ett leende som dödar. 

Så ja, jag faller hårt. 
Nu vet ni vad jag tycker, bra.

Det där med brittisk är förresten nästan lika viktigt som håret på bröstet.
uhum.



Sixteen Candles

John Hughes lyckas alltid ge mig det där pirret i kroppen. Den där lyckokänslan i magen som bara en riktigt fantastisk film kan ge mig. Ååh, avslutade denna kvällen med denna underbara filmen, en stor kopp te och mitt mysiga täcke. Kunde inte varit mysigare. 

Så ja, tack än en gång John och typ, tack 80-talets filmvärld. Och natten till ära ska jag nu gå och lägga mig i min stora mysiga "Breakfast Club"-tröja.